Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyan szilárdítsam meg a...

Hogyan szilárdítsam meg a hatalmam?

Figyelt kérdés
Naggyából fél éve történhetett, hogy a velünk szomszédos c osztály ipara nagyon nagy fellendülésnek indult, azonban az én osztályom a B osztálynak sokkal több gyarmata volt a suli udvarban ezért több gazdasági tartalékkal rendelkeztünk egy hosszú háború megvívására, emiatt a c osztály Királya egy villámháborús tervet dolgozott ki a királyunk és a mi legyőzésünkre, a tervük az elején nagyon jól sikerült nekik az osztály termünk majdnem felét elfoglalták és egészen az osztályunk mosdójáig benyomultak a c-s katonák, de végül a Marne nevezetű piszuár elött megállítottuk a c-sek előre nyomulását, majd nem sokkal késöbb állóháború alakult ki a mosdó térségében és a többi fronton is. A háború eddig nagyon sok veszteségeket okozot mind a két oldalon, de úgy 4 hónap után egyre jobban kezdtünk a háborúba belefáradni és megnőtt a békevágyók száma az osztályunkban, én nekem is elegem lett a háborúból ezért a titokban szervezkedő Molsevik párthoz csatlakoztam akik békét ígértek az osztályban, ennek a pártnak a népszerűsége a háború 5 hónapjában már nagyon nagy lett, ezért elég erősnek éreztük magunkat arra, hogy átvegyük a hatalmat az osztályban. Ez meg is történt, és 1 héttel ezelött az osztály királyának palotája elött a téli palotánál a párt elnökünk tüntetés sorozatokat szervezet, valamint én addig sereget gyüjtöttem és a hadseregünkel körbezártam a palotát és megkezdtük az ostromot, a palotát alig 2 nap alatt sikerült elfoglalnunk, de pechünkre a király sikeresen eltudott menekülni majd ő is sereget gyűjtött, azzal a szándékkal, hogy vissza vegye a hatalmat az osztály felett, ezen esemény sorozatok következtében polgárháború tört ki az osztályban. A hadi sikereim következtében a Molsevik párt került ki győztesek a polgárháborúból. a polgárháborúban való szerepem miatt az új B-s kormányban meg is kaptam a hadügyminiszteri posztot, ezt követően a Molsevik párt elakarta kezdeni a béke kötéseket a C osztállyal, de én elleneztem a békét abban bízva, hogy már a C osztály tartalékai lassan már teljesen kimerülnek és akkor majd mi kerülhetünk ki győztesen ebből a konfliktusból, a hatalamam a pártban ekkor még nagyon nagy volt ezért végül még az én akaratom érvényesült és így folytattuk a háborút, azonban ennél nagyobbat nem is hibázhattam volna, a b osztály békevágya eddigre már olyan nagy volt, hogy bármit megtudtak volna tenni annak érdekében, hogy most már vége legyen ennek a háborúnak, ezért a B-s katonák megtagadták a katonai szolgálatukat a frontokon és tüntetések kezdődtek meg a Molsevikek ellen azzal a céllal, hogy a kormány sürgősen hagyja mostmár abba ezt a háborút, és kössön békét. Ezt a helyzetet a C-sek kihasználva mélyen benyomultak az osztályunk tantermébe. A helyzet következtében megrendült a hatalmam a pártban és végül a Molsevik kormány egy mégrosszabb békére kényszerült amiben nagyon sok területet át kelett adnunk a C-seknek annak érdekében, hogy lenyugtassuk a B osztályt. Most ott tartunk, hogy nagyon megrendült a hatalmam és a befolyásom a pártban és az osztályaban eggyaránt, annyira, hogy lassan el vesztem a hadügyminiszteri posztomat. Ez Nagyon rossz, mert én nemrég még az osztály vezetésén gondolkodtam, most pedig már azzal kéne megelégednem, ha csodával határos módon megtudnám őrizni a hadügyminiszteri posztomat és párttagságomat

tegnap 22:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én csak az utolsó szót olvastam, van esélyed!
tegnap 23:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz?
ma 00:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem adj hozzá némi keményítót vagy keverd el purhabbal.
ma 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!