Igaz hogy trump azért nyer folyton mert egy időutazó folyton vissza utazik és összekuszállja történelmet a beavatkozásaival?
Figyelt kérdés
ma 06:37
1/4 anonim válasza:
Nagyon igaz. De a megválasztása sokkal inkább arra vezethető vissza, hogy a társadalmi feszültségek akkorák, hogy azzal mindenképp kellene valamit kezdeni és az egész faszernyák politikusbandából csak ő tud érthetően valamiféle megoldást adni a problémára. Ezt azért írtam le, mert a kérdésed vicces, de amit én írtam, azon is jobb lenne röhögni, csak sajna ez a helyzet.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát úgy tudom hogy észak koreaval is képes szót érteni úgyhogy azon se lepődnék meg ha emiatt nobel béke díjat kapna.
ma 09:44
3/4 A kérdező kommentje:
Nem ez az első olyan vicces ügyem aminek azért van valami komoly háttere is
ma 09:45
4/4 anonim válasza:
Szót érteni? Lehet annak is nevezni. A béke nobel kijár:) halmozzuk tovább a poénokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!