Lennél úgy időutazó, hogy mindig csak a jelenben lehetsz?
Én egy olyan időutazó vagyok, aki mindig a saját jelenében él, viszont néha mások múltjában vagy jövőjében.
Van egy olyan képességem, hogy vissza tudok menni az időben, és újra tudom élni a saját életemet.
Nem tudom erre gondoltál-e, de ezt a fajta időutazást bátran tudom javasolni, mert kijavíthatók a múltban elkövetett hibák, és sikeresebb életet élhetsz. De napi szinten is hasznos. Pl. ha valaki beszól, és nem jut eszembe valami frappáns válasz hirtelen, akkor kis gondolkodás után csak visszamegyek pár percet az időben, és jól felülkerekedek a beszélgetésben.
Nem, mert ha visszamegy valaki a múlt jelenébe, akkor az a következő pillanatban a múlt múltjává változik és a múlt jelenéből át kell ugrani a múlt jövőjébe, hogy a múlt jelenébe maradhasson, de az megint a múlt multjává változik, így megint át kell ugrani a múlt jövőjébe...
De nem, mert te a múltban írod, 12:04 kor, nézd meg az én dátumom.
Látod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!