Bocsánat, de Hogyha időutazó lennél és te irányítanád a vállalatot, landolnál-e a Plúton és csak úgy mennél tovább, ha már csak fókaidomár vagy,de akkor hogy marad életben hal a Marson?
#2 xDD
Az a krumplistésztazsonglőrködés szerfelett érdekes lehet:)
Jómagam időutazó vagyok, ezért úgy gondolom, hogy a válaszom releváns lehet.
A kérdését viszont nem igazán tudom értelmezni, ezért csak a két értelmezhető részére reagálok.
>landolnál-e a Plúton
Időutazáskor a helyed nem változik meg a téridő szövetében, csak az időpont, amikor ott vagy. Tehát, ha a Plútón vagy és időutazást hajtasz végre, akkor a Plútón fogsz landolni. A Plútóra való látogatást pedig csak védőfelszerelésben ajánlom. Kivéve, ha a jővőbe utazol, ugyanis amikorról én jövök, akkor a Plútót már terraformáltuk, és létesítettünk rajta egy törpebolygó múzeumot, illetve a Naprendszer legnagyobb jégkorcsolyapályáját.
>hogy marad életben hal a Marson
Jelenleg sehogy, de a jövőben azt is terraformálni fogjuk, és biztos lesz rajta valahol halastó.
Ha esetleg van az ön tulajdonában időgép, kérem szóljon!
Hát búvárpipával.
Ezt nem tudni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!