Valaki nem menne vissza az időben, hogy elmondja az álhírt terjesztő időutazónak, hogy az időutazás nem létezik?
Figyelt kérdés
2023. márc. 18. 21:10
1/21 anonim válasza:
Én épp beragadtam egy rekurzív időciklusba, szóval kisebb gondom is nagyobb ennél. Jó tanács: Kerüld el a fekete lyukakat.
2/21 anonim válasza:
Kávé helyett most vodkát iszom.Szombat van,miért ne!?
3/21 anonim válasza:
F#szombat? Szerintem inkább k#rvasárnap. De a vodkás ötleted tetszik.
4/21 anonim válasza:
Juhújjú….
Jók ezek a napok.
Bocs,csak most keltem fel mert nem ittam kávét.
Ha tetszik az ötled,megosztod?
Én adok egy fél finlandiát,persze csak ha kérsz.
5/21 anonim válasza:
Hogy a viharba ne kérnék, reggeli kávé helyett az tökéletes! A bátrabbak pedig megpróbálkozhatnak egy nehezebb mutatvánnyal is: Víz helyett vodkával lefőzni a kávét! Vodkávé.:D
6/21 anonim válasza:
Jó ötlet.
Ki is próbálom.
🥃
Tessék a finlandiád.
Bocs a színért csak tokaji fahordóban érlelem 2 napig ,hogy zamatosabb legyen.
7/21 anonim válasza:
Ohh köszönöm szépen, sajnos a galambposta csak mostanra juttatta el idáig. Cserébe a postagalambod lábára kötöttem én is némi nagyon finom szilvapálinkát!
8/21 anonim válasza:
Nagyon köszönöm.
Ha megérkezik megírom milyen volt.
Remélem a galamb józan marad mert néha néha rájár a borra.
9/21 anonim válasza:
Jajj, ha mondad volna előbb, akkor adtam volna neki némi kadarkát útravalónak, így csak vizet kapott szerencsétlen.
10/21 A kérdező kommentje:
Mi ez a trécselgetés munkaidőn kívül?
2023. márc. 25. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!