Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Valaki nem menne vissza az...

Valaki nem menne vissza az időben, hogy elmondja az álhírt terjesztő időutazónak, hogy az időutazás nem létezik?

Figyelt kérdés
2023. márc. 18. 21:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Bűnszervezetben, aljas indokból elkövetett beszélgetés, a Btk. 666 § 3.bek c) pontja szerint ez kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. A társtettes, mivel jóhiszeműen járt el, így beszélgetésért 2 év szabadságvesztéssel büntetendő.
2023. márc. 25. 13:14
 12/21 anonim ***** válasza:

Nem baj,nagy szüksége volt a vízre is,hogy vissza tudjon érni kiszáradás előtt.

Köszönöm a szilvapálinkát ,igen ízletes volt.

Hagytam egy kortyocskát a galambicának is a szolgálataiért.

2023. márc. 25. 13:24
 13/21 anonim ***** válasza:

Igen ezt a törvényt én is olvastam,de ha jól emlékszem benne volt az is,hogy pálcázással büntetendő a kérdező kérdésen belüli kérdezése.

De felmenthető,ha valami finommal megkínálja a kedves válaszolóit.

2023. márc. 25. 13:27
 14/21 anonim ***** válasza:

#12 Remélem, hogy épségben megérkezik, még mielőtt kiszáradna szegénykém, és még neked is hagy a jóból.

#13 A pálcás ötletet támogatom, nekem van egy varázspálcám.xD

2023. márc. 25. 13:42
 15/21 anonim ***** válasza:

Szerencsére megérkezett,meg is etettem pálinkában áztatott kukoricával,amitôl boldogságában csak úgy turbékolt. :)

Varázspálca… :D

Ez jó!

2023. márc. 25. 14:00
 16/21 anonim ***** válasza:
Nagyon örülök, hogy épségben megérkezett. Hagyott neked valamit a legjobb háziszilvámból? Magic wand.:D
2023. márc. 25. 14:05
 17/21 anonim ***** válasza:

Igen,igen,finom is volt.

Hagytam neki egy kortyocskát mert láttam a tekintetén,hogy bele-bele hörpintett volna az úton,csak azt mondta,hogy ilyen szívvel adott ajándékot nem bont meg.

Remélem maradt még abnól a szilvából,hogy ne unatkozz így ma vasárnap este. ;)

2023. márc. 25. 14:12
 18/21 anonim ***** válasza:
Áhh, igazán nagylelkű és okos, ezért extra adag pálinkába áztatott kukoricát érdemel. Örülök neki, hogy a pálinkám elnyerte az ízlésedet. Miattam ne aggódj, én most hétfő reggel is színjózan vagyok a pálinkától. Megállított a rendőr, amikor dohányboltba igyekeztem négykézláb, megszondáztatott, és felrobbant a szonda a kezében. Erre annyit mondott, hogy további jó utat.
2023. márc. 25. 15:19
 19/21 anonim ***** válasza:

Og,örülök neki ,hogy van mit majszolgatnod.

Tubinak felolvastam a rendőrös sztoridat igy kedd délután,azt eldőlt a nevetéstől.

Kicsit megsérült a bal szárnyán lévő tollacska az eséstől de ezt most portoricoival ápolgatjuk.

A szondát nem kellett kifizetni?

Mondjuk meglepődnék,ha ez eszébe,akarom mondani izébe jutott volna a rendőrnek.

2023. márc. 26. 01:07
 20/21 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy Tubika ilyen jól szórakozott ezen a történeten. Ezúton is jobbulást kívánok neki, ha az nem hat, akkor próbáld meg abszinttal. Mivel a rendőr nem figyelmeztetett ilyenre, és helyszíni bírságot sem szabott ki, ezért nem gondolnám, hogy a szonda árát ki kellene fizetnem. Túlságosan elgondolkodott azon a kérdésen, amit feltettem neki, így szólt: Mennyi 1*1?
2023. márc. 26. 03:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!