Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » 3 ember ül az ágon. Melyikőjük...

3 ember ül az ágon. Melyikőjük a Batman?

Figyelt kérdés

[ A Batman-t a-val ejtettem ki. ]

Elnézést kérek mindenkitől.

nov. 21. 22:48
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Sztem ezt a viccmesélést még gyakorold

és ne magyarászkodj hanem legyen meg egy 3-4 sornyi tömör vicces tartalom a posztban :)

dec. 6. 21:03
 22/28 A kérdező kommentje:
:) ♥ ♥ ♥
dec. 6. 21:29
 23/28 anonim ***** válasza:

nem roszból írom

és a másik dolog bejössz ide a posztot látod csak tesó

"3 ember ül a faágon" :D

te ezt nem gondoltad jól át sztem

dec. 7. 00:16
 24/28 A kérdező kommentje:
De,mert ponthogy erre nem számítasz. Csomó vicc kezdődhetne (és talán kezdődik is így. pl a medvés is hasonló, hogy két medve megy a hegyen\az erdőben, az egyik jobbra, a másik barna. Ez csak hasonló, nem pont olyan.)
dec. 7. 00:46
 25/28 anonim ***** válasza:

Na látod itt a baj.

Még egy nyomorult vicc "alkotása" is úgy történik részedről, hogy valakit/valamit másolsz.

,Aztán amikor rákérdeznek még magyarázkodsz is.

Nagyon gáz, hogy nincs semmi önálló ötleted.

dec. 7. 22:33
 26/28 anonim ***** válasza:

A nagyok is egymást másolják már...Max abból gyúr össze egy mégjobbat.Ott a foci...Mondhatni Puskással indul.el az egész,megy Pelén át Zidánig,aztán jön Ronaldinho,és most C.Ronaldó...Ezek mind feljődés.Úgy lopták és taposták tovább az utat.

A probléma talán ott van,hogy lássan kifogyunk az ötletekből.Elérjük a halandóságunk csúcsát...

dec. 9. 05:10
 27/28 anonim ***** válasza:

Egyikük sem

Batman is just a Brave man, Savior of Gotham.. a Legend.. a Mist. Just a Great Figter watching down to the sreets from a building.

Master of several martial arts, Son of 2 murdered parents, Griever of his love, and he will have his vengeance!

"Batman has... no limits"

https://www.youtube.com/shorts/SSvbE6M6Tio

dec. 9. 10:14
 28/28 anonim ***** válasza:

* Batman az akit te nem veszel észre, ő vesz észre téged

ui: az egyéb válaszra nyomtam 😎 (27 voltam)

dec. 9. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!