3 ember ül az ágon. Melyikőjük a Batman?
[ A Batman-t a-val ejtettem ki. ]
Elnézést kérek mindenkitől.
Sztem ezt a viccmesélést még gyakorold
és ne magyarászkodj hanem legyen meg egy 3-4 sornyi tömör vicces tartalom a posztban :)
nem roszból írom
és a másik dolog bejössz ide a posztot látod csak tesó
"3 ember ül a faágon" :D
te ezt nem gondoltad jól át sztem
Na látod itt a baj.
Még egy nyomorult vicc "alkotása" is úgy történik részedről, hogy valakit/valamit másolsz.
,Aztán amikor rákérdeznek még magyarázkodsz is.
Nagyon gáz, hogy nincs semmi önálló ötleted.
A nagyok is egymást másolják már...Max abból gyúr össze egy mégjobbat.Ott a foci...Mondhatni Puskással indul.el az egész,megy Pelén át Zidánig,aztán jön Ronaldinho,és most C.Ronaldó...Ezek mind feljődés.Úgy lopták és taposták tovább az utat.
A probléma talán ott van,hogy lássan kifogyunk az ötletekből.Elérjük a halandóságunk csúcsát...
Egyikük sem
Batman is just a Brave man, Savior of Gotham.. a Legend.. a Mist. Just a Great Figter watching down to the sreets from a building.
Master of several martial arts, Son of 2 murdered parents, Griever of his love, and he will have his vengeance!
"Batman has... no limits"
* Batman az akit te nem veszel észre, ő vesz észre téged
ui: az egyéb válaszra nyomtam 😎 (27 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!