3 ember ül az ágon. Melyikőjük a Batman?
[ A Batman-t a-val ejtettem ki. ]
Elnézést kérek mindenkitől.
ha ezt valaki érti az tuti 13 éves és ez tiktok vicc :D
mi a faxomról van szó? és honnan tudnánk a neveiket az embereknek?
semmi értelme nincs a posztnak tesó
és mostmár tudjuk hogy fogyatékos 30 éves vagy :D
nem baj
Na most már értjük.
Illetve nem.😮
Mi van abban vicces, hogy valaki nem tanult angolul, és magyar anyanyelvűként úgy mondja ahogy leírva látja?
(paraszt vagy ha kiröhögöd apádat)
Jajj, nem az a poén, csak még nem fejtettem ki pontosan. :) Amúgy nem nevettem ki, tök aranyos volt mindig, amikor mondta. :) Szerettem, ahogy mondta. :) Garfield-képregényünk is volt, ott meg anya is mindig Jon-nak mondta J-vel. :) Muter ő ott aszondta, mikor láttunk a tv-ben valami Garfieldos dolgot, és megtudtuk, hogy igazából Dzsonnak kell kiejteni, na,és kérdeztük, és azt mondta, hogy azért mondta Jonnak, mert megzavarta, hogy a Dzson/John-ban, amit úgy ejtenek, hogy dzs-vel, ott abban van egy 'h' is,és akkor ezt azért mondta Jonnak. | De amúgy még lehet, hogy ezekben még az is benne volt, hogy esetleg nem akarták, hogy rosszul tanuljuk meg a betűket, mert még kicsik voltunk. Már óvodásként tudtunk mindketten írni-olvasni nagy, nyomtatott betűkkel, egy év van közöttünk, bátyám anyától tanult meg olvasni, hogy bátyám leírt egy betűt mindig, és fölmutatta anyának, hogy ez milyen betű,és ő úgy tanult meg írni-olvasni, engem meg bátyám tanított meg írni-olvasni. | Na, szóval, volt egy csomó Batman-figuránk, meg nem csak az, csomó egyéb figuránk is, na, és akkor egyszer úgy játszottunk, hogy a Batman-figurák nem Batman-szerepben voltak, vagy nem is tudom, már nagyobbak voltunk, bátyám ökörködött ott valamit, és így mondta viccesen, hogy "egy gonosz batman" [a-val direkt:D], na és ez volt a vicces, ahogy ezt mondta, mert ő előtte sose mondott ilyet, hogy a-val batman; és olyan hirtelen, meg váratlan volt, meg olyan aranyosan mondta, hogy vicces volt. :) Egyébként imádtuk fatert, sose figuráztuk ki, okos is volt, meg jófej, kedves, akár poénkodni is lehetett vele, és bármiről lehetett vele dumcsizni. Akkor már amúgy nem volt ott, nem lakott ott, mert elváltak anyával, de hétvégente jött hozzánk. Mára már sajnos nem él, de mindketten amúgy imádjuk, és sose lettünk volna vele tiszteletlenek. A batman meg nem volt gonosz, csak az a figura olyan mérgesen néz, és olyan szigorúan összehúzza a fehér szemeit. :) Bátyámnak az a poénja nem fater ellen irányult, csak érezte, hogy az jól fog kijönni, és tényleg elkapott a nevetés. :) Ez egy ilyen pozitív, maradandó, régi emlék. :)
|Ezt meg sokáig tartott legépelnem,mert 3 éve egyszer véletlenül leöntöttem a bögrémből vízzel a laptopot, és azóta OTS-sel (virtuális billentyűzettel) írok. :S XD Nem szeretek egyesével pötyörészve ennyit gépelni egyszerre. xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!