Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » 3 ember ül az ágon. Melyikőjük...

1112 kérdése:

3 ember ül az ágon. Melyikőjük a Batman?

Figyelt kérdés

[ A Batman-t a-val ejtettem ki. ]

Elnézést kérek mindenkitől.

nov. 21. 22:48
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem hanem mert két lábbal lógg.:D
nov. 24. 13:06
 12/28 anonim ***** válasza:

ha ezt valaki érti az tuti 13 éves és ez tiktok vicc :D

mi a faxomról van szó? és honnan tudnánk a neveiket az embereknek?

dec. 6. 11:20
 13/28 A kérdező kommentje:
Nem is nézem a tiktokot, 32 éves vagyok. Ennek az a lényege, hogy váratlan, és meglep, és azért szórakoztat. :) A Batman a-val kiejtve meg onnan jött, hogy volt Batman-képregényünk, meg a mesét is néztük a tv-ben, és a fater meg mindig úgy mondta,hogy Batman a-val ejtve is, sőt, Batmann. :)
dec. 6. 15:50
 14/28 anonim ***** válasza:

semmi értelme nincs a posztnak tesó

és mostmár tudjuk hogy fogyatékos 30 éves vagy :D

nem baj

dec. 6. 16:36
 15/28 anonim ***** válasza:

Na most már értjük.

Illetve nem.😮

Mi van abban vicces, hogy valaki nem tanult angolul, és magyar anyanyelvűként úgy mondja ahogy leírva látja?

(paraszt vagy ha kiröhögöd apádat)

dec. 6. 16:41
 16/28 A kérdező kommentje:

Jajj, nem az a poén, csak még nem fejtettem ki pontosan. :) Amúgy nem nevettem ki, tök aranyos volt mindig, amikor mondta. :) Szerettem, ahogy mondta. :) Garfield-képregényünk is volt, ott meg anya is mindig Jon-nak mondta J-vel. :) Muter ő ott aszondta, mikor láttunk a tv-ben valami Garfieldos dolgot, és megtudtuk, hogy igazából Dzsonnak kell kiejteni, na,és kérdeztük, és azt mondta, hogy azért mondta Jonnak, mert megzavarta, hogy a Dzson/John-ban, amit úgy ejtenek, hogy dzs-vel, ott abban van egy 'h' is,és akkor ezt azért mondta Jonnak. | De amúgy még lehet, hogy ezekben még az is benne volt, hogy esetleg nem akarták, hogy rosszul tanuljuk meg a betűket, mert még kicsik voltunk. Már óvodásként tudtunk mindketten írni-olvasni nagy, nyomtatott betűkkel, egy év van közöttünk, bátyám anyától tanult meg olvasni, hogy bátyám leírt egy betűt mindig, és fölmutatta anyának, hogy ez milyen betű,és ő úgy tanult meg írni-olvasni, engem meg bátyám tanított meg írni-olvasni. | Na, szóval, volt egy csomó Batman-figuránk, meg nem csak az, csomó egyéb figuránk is, na, és akkor egyszer úgy játszottunk, hogy a Batman-figurák nem Batman-szerepben voltak, vagy nem is tudom, már nagyobbak voltunk, bátyám ökörködött ott valamit, és így mondta viccesen, hogy "egy gonosz batman" [a-val direkt:D], na és ez volt a vicces, ahogy ezt mondta, mert ő előtte sose mondott ilyet, hogy a-val batman; és olyan hirtelen, meg váratlan volt, meg olyan aranyosan mondta, hogy vicces volt. :) Egyébként imádtuk fatert, sose figuráztuk ki, okos is volt, meg jófej, kedves, akár poénkodni is lehetett vele, és bármiről lehetett vele dumcsizni. Akkor már amúgy nem volt ott, nem lakott ott, mert elváltak anyával, de hétvégente jött hozzánk. Mára már sajnos nem él, de mindketten amúgy imádjuk, és sose lettünk volna vele tiszteletlenek. A batman meg nem volt gonosz, csak az a figura olyan mérgesen néz, és olyan szigorúan összehúzza a fehér szemeit. :) Bátyámnak az a poénja nem fater ellen irányult, csak érezte, hogy az jól fog kijönni, és tényleg elkapott a nevetés. :) Ez egy ilyen pozitív, maradandó, régi emlék. :)

|Ezt meg sokáig tartott legépelnem,mert 3 éve egyszer véletlenül leöntöttem a bögrémből vízzel a laptopot, és azóta OTS-sel (virtuális billentyűzettel) írok. :S XD Nem szeretek egyesével pötyörészve ennyit gépelni egyszerre. xd

dec. 6. 17:46
 17/28 A kérdező kommentje:
Mert, még elmondom,hogy ots-sel egyesével kell húzogatni az egeret egyik betűről a másikra, míg ha rendesen gépelhetek, akkor rögtön le is tudhatok nyomni egymás után több betűt is,mert több betű fölött is lehet egyszerre a kezem; és lenyomtam az egyiket,már rögtön másodperc törtrésze alatt is nyomhatom le a másikat; így meg pontosan oda kell húzni az egeret a-ból b-be, és azalatt is eltelik az idő,amíg a képernyőre meredve odahúzom, nyomkodni (rendesen gépelve) meg már lehetne érzésből is, nem kell kikeresgélve, csak odanyúlok hirtelen, és rányomok. Elsőre így nem mindig van kedvem leírni annyit. ||Amúgy szóval, az tényleg aranyos volt, ahogy a bátyám mondta, hogy "egy gonosz batman" és eszünkbe nem jutott volna kiparodizálni a fatert, ő is mindig ilyen aranyosan mondta,és tuti,hogy bátyám is aranyosnak gondolta/ gondolja, ahogy fater mondta, és bátyám tudta, hogy ez tőle még duplán aranyos lesz,mert ő sose mondta így, úgyhogy húzott egy váratlant. :) És van, amikor a dolog aranyosságából adódik, hogy vicces lesz. :) És azért megmosolyogtat,meg azért (is) működik. :)
dec. 6. 18:01
 18/28 A kérdező kommentje:
" Batman-figurák nem Batman-szerepben voltak" ezt úgy értettem, hogy mondjuk nem a bűnt üldözték, hanem mondjuk kereskedtek, vagy házat építettek fakockából, szóval nem feltétlenül kifejezetten betmen-figuraként tekintettünk rájuk, akár bármilyen másfajta figurák is lehettek volna, akiket megszemélyesítettünk.
dec. 6. 18:12
 19/28 A kérdező kommentje:
*kb olyan 10-11 évesek lehettünk.
dec. 6. 18:13
 20/28 A kérdező kommentje:
*De az volt a lényege, hogy játék közben poénkodtunk is, és amikor valakinek eszébe jutott valami vicces, amitől nevethet a másik, akkor mondta. Kreatívan játszottunk, az olyan kötetlen volt, hogy a Batman nemcsak betmenkedhet, hanem egyéb módon is lehet része egy játéknak. :)
dec. 6. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!