Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Valaki tud jó vicceket tanárok...

Valaki tud jó vicceket tanárokról?

Figyelt kérdés

Ez az utolsó évünk és mindig az a szokás nálunk, hogy kifigurázzuk a tanárjainkat. Így azzal az ötlettel álltam elő, hogy vicceket találok ki tanárokról. Egy vicc már megvan, már csak a többin kell segítsetek.

Női tanárok: Fizika, kémia-matek, rajz, informatika, irodalom-nyelvtan, angol, hittan, ének.

Férfi tanárok: Biológia, földrajz-tesi, töri-állampolgári

nov. 13. 21:47
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Biológia órán a tanárnő felszólítja Mórickát: – Móricka, mondd meg szépen, milyen állat a kolibri? – A kolibri egy nagyon különleges hal. – De Móricka, a kolibri repül és a fán él. Móricka gondolkozik kicsit, majd kivágja: – Ugye mondtam, hogy egy nagyon különleges hal.
nov. 14. 06:45
 2/6 anonim ***** válasza:
96%
A kifigurázás nem személyre szabott?
nov. 14. 07:19
 3/6 anonim ***** válasza:
85%

Matematika tanár a gyerekhez:

- Pistike, mennyi 2000+3650?

- 6000.

- Ki tanította ezt neked ezt a butaságot?

- Az apukám.

- És mi a te apád?

- Pincér.

nov. 14. 08:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A tanárok egy része már hobbiból tanít. Volt olyan, aki meg is mondta, hogy ha a férje nem tartaná el, akkor nem tudna a pályán maradni.

Én a helyedben megbecsülném az ilyet.

nov. 14. 10:02
 5/6 anonim ***** válasza:
30%

Nálunk a legtöbb tanár olyan volt, mint egy rossz drogos. Alig lehetett normális dolgokról beszélgetni velük, mert őket csak az anyag érdekelte.

A matematikatanár a bemutatóóra előtt cselhez folyamodott: "Gyerekek! Én azt szeretném, ha a szülők büszkék lennének rátok amikor eljönnek megnézni, hogy hogy zajlik nálunk egy átlagos matekóra. Ha kérdezek valamit, akkor minél több jelentkezőt szeretnék látni. Ha figyeltél tegnap és tudod a választ, akkor bátran nyújtsd fel a jobb kezedet. Ha nem, akkor pedig a balt."

Az fiatal és csinos ábrázológeometria-tanárnő mindig nagyon kedves és megértő volt. Nem zavarta ha a fiúk egész órán csak az idomait lesték.

Volt egy német tanárunk, aki angolt tanított. A nyelvtanárok mindig nagyon jófejek és közvetlenek voltak, nem volt nehéz szót érteni velük.

A kerületi verseny előtt a bilógiatanárunk készített fel a nyelvtanra.

Énekórán háromszor is figyelmeztetett a tanárnő hogy Domi szól, de hiába fordultam oda hozzá, nem akart semmit.

A szőke cicababa osztálytársnőm beült földrajzórára egy á négyes lappal, meg két grafitceruzával.

Az osztálykirándulások alkalmával mindig jó volt látni a magyar tanárt a sok külföldi között.

Irodalom órán Peti olyan rosszul adta elő feleletnél a verset, hogy a tanárunk azt mondta, ha ezt a Ady hallaná, rögtön Weöres lenne.

Bilógiaórára babcsírát és paprika magot kellett bevinnünk, de az óra végén a padtársamat ültették el.

nov. 15. 22:02
 6/6 anonim válasza:
76%

Koldus

Az oktatási miniszter elmegy a borbélyhoz. Mikor belép, a borbély felkiált:

- Jó napot kívánok, drága miniszter úr!!! Milyen frizurát parancsol?

- Hát maga ismer engem?

- Persze miniszter úr, tudja, én azelőtt tanár voltam, de kevés volt a fizetés, nem tudtam eltartani a családot, így hát elszegődtem fodrásznak.

Kész a frizura, a miniszter megy haza taxin, ahogy beszáll, a taxis így szól hozzá:

- Jó napot kívánok, drága miniszter úr!!! Hová lesz a fuvar?

- Hát maga is ismer engem?

- Persze miniszter úr, tudja, én azelőtt tanár voltam, de kevés volt a fizetés, nem tudtam eltartani a családot, így hát elszegődtem taxisnak.

Hazaérnek, kiszáll a taxiból, odamegy hozzá egy rongyos koldus:

- Jajj, aranyos drága miniszter úr! Adjon egy pár forintot, otthon éhen hal az asszony, meg a gyerekek.

- Ember, csak azt ne mondja, hogy maga is tanár volt!

- Jajj, dehogy, drága miniszter úr! Én még mindig az vagyok, csak lyukas órám van.

nov. 17. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!