Valaki tud jó vicceket tanárokról?
Ez az utolsó évünk és mindig az a szokás nálunk, hogy kifigurázzuk a tanárjainkat. Így azzal az ötlettel álltam elő, hogy vicceket találok ki tanárokról. Egy vicc már megvan, már csak a többin kell segítsetek.
Női tanárok: Fizika, kémia-matek, rajz, informatika, irodalom-nyelvtan, angol, hittan, ének.
Férfi tanárok: Biológia, földrajz-tesi, töri-állampolgári
Matematika tanár a gyerekhez:
- Pistike, mennyi 2000+3650?
- 6000.
- Ki tanította ezt neked ezt a butaságot?
- Az apukám.
- És mi a te apád?
- Pincér.
A tanárok egy része már hobbiból tanít. Volt olyan, aki meg is mondta, hogy ha a férje nem tartaná el, akkor nem tudna a pályán maradni.
Én a helyedben megbecsülném az ilyet.
Nálunk a legtöbb tanár olyan volt, mint egy rossz drogos. Alig lehetett normális dolgokról beszélgetni velük, mert őket csak az anyag érdekelte.
A matematikatanár a bemutatóóra előtt cselhez folyamodott: "Gyerekek! Én azt szeretném, ha a szülők büszkék lennének rátok amikor eljönnek megnézni, hogy hogy zajlik nálunk egy átlagos matekóra. Ha kérdezek valamit, akkor minél több jelentkezőt szeretnék látni. Ha figyeltél tegnap és tudod a választ, akkor bátran nyújtsd fel a jobb kezedet. Ha nem, akkor pedig a balt."
Az fiatal és csinos ábrázológeometria-tanárnő mindig nagyon kedves és megértő volt. Nem zavarta ha a fiúk egész órán csak az idomait lesték.
Volt egy német tanárunk, aki angolt tanított. A nyelvtanárok mindig nagyon jófejek és közvetlenek voltak, nem volt nehéz szót érteni velük.
A kerületi verseny előtt a bilógiatanárunk készített fel a nyelvtanra.
Énekórán háromszor is figyelmeztetett a tanárnő hogy Domi szól, de hiába fordultam oda hozzá, nem akart semmit.
A szőke cicababa osztálytársnőm beült földrajzórára egy á négyes lappal, meg két grafitceruzával.
Az osztálykirándulások alkalmával mindig jó volt látni a magyar tanárt a sok külföldi között.
Irodalom órán Peti olyan rosszul adta elő feleletnél a verset, hogy a tanárunk azt mondta, ha ezt a Ady hallaná, rögtön Weöres lenne.
Bilógiaórára babcsírát és paprika magot kellett bevinnünk, de az óra végén a padtársamat ültették el.
Koldus
Az oktatási miniszter elmegy a borbélyhoz. Mikor belép, a borbély felkiált:
- Jó napot kívánok, drága miniszter úr!!! Milyen frizurát parancsol?
- Hát maga ismer engem?
- Persze miniszter úr, tudja, én azelőtt tanár voltam, de kevés volt a fizetés, nem tudtam eltartani a családot, így hát elszegődtem fodrásznak.
Kész a frizura, a miniszter megy haza taxin, ahogy beszáll, a taxis így szól hozzá:
- Jó napot kívánok, drága miniszter úr!!! Hová lesz a fuvar?
- Hát maga is ismer engem?
- Persze miniszter úr, tudja, én azelőtt tanár voltam, de kevés volt a fizetés, nem tudtam eltartani a családot, így hát elszegődtem taxisnak.
Hazaérnek, kiszáll a taxiból, odamegy hozzá egy rongyos koldus:
- Jajj, aranyos drága miniszter úr! Adjon egy pár forintot, otthon éhen hal az asszony, meg a gyerekek.
- Ember, csak azt ne mondja, hogy maga is tanár volt!
- Jajj, dehogy, drága miniszter úr! Én még mindig az vagyok, csak lyukas órám van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!