Én a Kőbányai Szent László és Leövey Klára Gimin gondolkodom.Esetleg még Szinyei Merse Pál gimin. Tudnátok véleményt mondani az oktatásról, nyelvtanulásról, tanárokról, közösségről, stb...?
Figyelt kérdés
2024. aug. 15. 11:15
1/2 anonim válasza:
Szia! Én a Leöveyről tudnék pár dolgot mondani :) Szóbeli: Az iskolába beérve kedves diákok fogadtak, és elkísért az egyikőjük a teremhez. Az út közben kérdezgetett tőlem pár dolgot (Melyik szakra jelentkezem, Izgulok e), emelett nyugtatgatott is, kedves lány volt. Két tanár szóbeliztetett, egy férfi és egy nő, és mindkettő nagyon kedves volt velem. Türelmes, nyugodt hangon beszéltek, és kisegítettek, ha valami nem ment. Ennyit a szóbeliről. Az első napom is jól telt. A diákok és tanárok egyaránt segítő, humoros és együttműködőek. Összeségében én nagyon ajánlom neked a Leöveyt, rengeteg jót hallottam róla eddig :D
2/2 anonim válasza:
Ja meg még annyi, hogy az angol haladó és rajz tagozatot jelöltem meg ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!