Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ha megittam a halam vizét,...

Ha megittam a halam vizét, akkor sellővé fogok válni?

Figyelt kérdés

Ma délután az akváriumot takarítottam, és késztetést éreztem arra, hogy kiigyam a vizet az üvegből. Lehet, hogy valóban azzá válok?

(Kultúrált kommenteket kérek, a kérdés SZÁZSZÁZALÉKBAN valós!)

nov. 8. 23:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Tegezzem a pulykát???

Tegezd te...Én tisztelem őket!!!

nov. 9. 16:46
 12/21 anonim ***** válasza:
#11 Elképzelem, ahogy vigyázzban állsz előttük, légpuskával a válladon.:D Vezérőrnagy.😂
nov. 9. 17:05
 13/21 1112 ***** válasza:
Én is megittam,de én cápává változtam.
nov. 9. 17:21
 14/21 anonim ***** válasza:
Na de hogy lehet egy hal lábvizét meginni?
nov. 9. 18:40
 15/21 anonim ***** válasza:
Szia, fejlemények? Ugyanúgy jártam, mint te!🪸🪼🐚🐠🧜‍♀️
nov. 14. 21:20
 16/21 anonim ***** válasza:

Én úgy hallottam a híradóban a Sellő Istvántól, hogy a jelenlegi magyar törvények szerint sellővé' válni nem egyszerű procedúra.

Ahhoz, hogy sellővé' tudj vá'ni, ahho' el ke' menni a zanyakönyvvezetőhöz, mert erre csak neki van jogosítványa. Ő majd felű'teti a láb né'küli sellőt a zanyakönyvre, és elfuvarozza a házastársakat Zesztergomba, a Zesztergomi székes 1 házhoz. Ott a zanyakönyvvezető leparkol a zanyakönyvvel a templom elé, a mozgáskorlátozott sávba, szigorúan keresztben, és kiemeli a problémát, beviszi a templomba, majd leülteti a válni szándékozó sellőt a székes 1 ház egyik székére, az oltár mögé. Ott meg kell várni a megyéspüspököt, aki levezényli a válást Isten szent színe, a sárga előtt. A válni szándékozó emberi félnek az egykor megtett házassági hűségesküt kell elmondania visszafelé, a sellőnek pedig az is elég, ha csak eltátogja.

Enélkül a hivatalos procedúra nélkül nem lehet csak úgy sellővé' válni, még polgári peres úton sem. Egyáltalán minek vetted el!?

nov. 16. 01:58
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem.Süllővé...
nov. 16. 13:47
 18/21 A kérdező kommentje:

Drága Barátaim!

Elnézéseteket kérem a késői válaszadásért, de mivel megtörtént az átváltozás, úgy gondoltam, ideje visszatérni igazi hazámban. Ha a Balatonban egy furcsa külsejű, nagy halat láttok, valószínűleg én vagyok az!

Tisztelettel: egy Ariel

dec. 1. 10:04
 19/21 1112 ***** válasza:
Menő. :) És,ha kifoglak,és visszadoblak, teljesíted 3 kívánságomat? Vagy ez nem az a helyzet? :)
dec. 1. 10:59
 20/21 anonim ***** válasza:
Ahaaa...előbb teljesítsd a kívánságomat.Aztán visszadobták.
dec. 2. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!