Ha megittam a halam vizét, akkor sellővé fogok válni?
Figyelt kérdés
Ma délután az akváriumot takarítottam, és késztetést éreztem arra, hogy kiigyam a vizet az üvegből. Lehet, hogy valóban azzá válok?
(Kultúrált kommenteket kérek, a kérdés SZÁZSZÁZALÉKBAN valós!)
nov. 8. 23:01
1/21 anonim válasza:
Lehet hogy az leszel. Ha érzed a változást szólj. Kíváncsi vagyok.
2/21 anonim válasza:
Természetesen igen, de sajnos mivel a felsőtesteddel érintkezett a víz, így a felsőtested lesz hal, a lábaid pedig emberiek maradnak. Így is sellő leszel, csak fordított.
3/21 anonim válasza:
Hány literes akváriumod van? Attól függ, hány litert ittál. Egy normál akvárium 30-100 liter, ha azt kiittad, nem az lesz a legnagyobb bajod, hogy sellővé válsz.
4/21 A kérdező kommentje:
Azért is írtam, mert már érzem, hogy zsibbad a bal kezem. Ne aggódj #3as, kicsi volt az akvárium! 1 hal volt benne, Pötyi.
nov. 8. 23:13
5/21 anonim válasza:
Hát... Mivel 30 liter alatt a törvény szerint gerinces állatot nem tarthatsz, ezért 30 liternél kisebb nem lehet az az akvárium. Aki megiszik 30 litert, annak meg kisebb gondja is nagyobb annál, hogy sellővé változik.
Szegény Pötyit ugye nem ittad meg?
7/21 A kérdező kommentje:
Neem, ne aggódj Pötyi miatt, épp hátonúszik vagy valami ilyesmi. Beleraktam a málnaszörpömbe. Az akvárium kisebb volt, szerintem 2-3 liter.
De hogyha tényleg 30 liter felett lett volna, nem sellővé, hanem cápává változnék? Mert örülnék egy duplafogsornak.
nov. 8. 23:35
8/21 anonim válasza:
Őmm nem tudom nem megkérdezni, esetleg előtte véletlenül nem próbáltad már ki ezt a mutatványt egy wc-csészével? Az is okozhat ilyen furcsa dolgokat. A duplafogsort illetően pedig vannak olyanok, akik a szimplának is örülnének, és szaporodnak, mint a covid.
10/21 anonim válasza:
Azt nem, de most már tegezheted a potykát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!