Hogyan tudok most azonnal 3 órán belül megtanulni folyékonyan angolul beszélni akármilyen tökrandom témáról?
Figyelt kérdés
Naon sürgős gyerekek!!ma 11:48
A kérdező szavazást indított:
Egyáltalán nem lehetséges
Tuti lehet
Minden OK😊
Izé
Hihi
11 szavazat
1/5 anonim válasza:
Unfortunately, this is not lehetséges, only if you megküzdöttél Gyomrozsák under the castle of Eger and Dobó out that Kata was a thrower, but not Stephen, and Vicuska megcsalta on Gergő with a German princess.
2/5 anonim válasza:
3-szor olvastam el "Gyomrozsák"-ot azt feltételezve, hogy én vagyok hülye. Aztán tovább olvasva felfogtam, hogy mi akar az lenni. :D
3/5 anonim válasza:
Unfortunately I don't have a good news for you. It's not possible. It works like everything else in the life. You need to take time and practise a lot to have a fluent english.
5/5 anonim válasza:
Sorry, but I didn't know that my sentences have to contain some humour. To be honest with you, I don't want to be funny anymore.
I was always funny in the past. It was good until the people around me did not expect on this all the time.. when the demanded more an more from me than it became so fucking tiring.. People who are not funny expect me to be funny..
They did not make me laugh either..
So why should I make other people laugh?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!