Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A külföldiek miért hiszik,...

A külföldiek miért hiszik, hogy a legfőbb magyar nemzeti étel a ghoul ash?

Figyelt kérdés
Van sok más sajátos ételünk is. Például a rakott káposzta, rakott krumpli, különböző pörköltek, kürtőskalács, stb. Lehet, hogy csak azért a gulyást ismerik, mert azt ki tudják úgy ahogy mondani? Egy rakott káposztát nem is tudom, hogy ejtene ki az angol.

okt. 12. 10:40
1 2
 11/13 Veteránmacska válasza:
Kérdező, egy mondanból honnan francból tudjuk hogy vicc-e vagy nem? Világosan írj mert senki nem gondolat olvasó!
okt. 13. 13:05
 12/13 A kérdező kommentje:

Abból, hogy már eleve a humor kategóriába lett kiírva.

Ismétlem, tudom, nektek nem humoros. De annak lett szánva. Ezért ide írtam ki.

okt. 13. 13:09
 13/13 Veteránmacska válasza:
Amúgy a "gulassh"-gulyás egy túl dicsért étel, mi kell bele? Hagyma fokhagyma, darált birosbaprika, bors, delikát.. ennyi ahhogy a bab leves, meg pörkölt alap, csa gulyás híg. De nagy szám istenem, olyab mint egy mosogató lé. Nemmondom hogy xar kaja, mert friss kenyérrel oké lecsúszik 2 tánnyérral, de ugyanúgy a soma bab leveses is. Nemzeti ételnek szégyen szerintem..
okt. 13. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!