Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A külföldiek miért hiszik,...

A külföldiek miért hiszik, hogy a legfőbb magyar nemzeti étel a ghoul ash?

Figyelt kérdés
Van sok más sajátos ételünk is. Például a rakott káposzta, rakott krumpli, különböző pörköltek, kürtőskalács, stb. Lehet, hogy csak azért a gulyást ismerik, mert azt ki tudják úgy ahogy mondani? Egy rakott káposztát nem is tudom, hogy ejtene ki az angol.

okt. 12. 10:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem hiszik. Egyébként sem így kell írni kisfiam..
okt. 12. 15:00
 2/13 A kérdező kommentje:

1: Nagyszülőd lehetnék. Ennyit a kisfiamról.

A ghoul ash poén volt, ami pont úgy hangzik, mint a goulash, ahogy fonetikusan le szokták írni. Direkt írtam így. De ahhoz is ész kell, hogy ezt felismerd, ami sajnos neked nem sok van.

okt. 12. 15:55
 3/13 anonim ***** válasza:
21%

A fonetikus írásmód a következő, kisfiam:

ˈɡo͞oˌläSH

Ennyit erről.

okt. 12. 15:58
 4/13 A kérdező kommentje:

Mondtam, kisfiamozd a kedves anyukádat. Akit üdvözlök, rég láttam. Remélhetőleg kapsz tőle egy nagy fülest a nevemben is, ami helyre tesz.

A fonetikus a hangok szerinti írást jelenti, amikor úgy írunk le valamit, ahogy hangzik. Ezért lett náluk goulash.

Tessék, te értelmileg visszamaradott, így írják:

[link]

okt. 12. 16:11
 5/13 anonim ***** válasza:
25%

"A fonetikus a hangok szerinti írást jelenti, amikor úgy írunk le valamit, ahogy hangzik."

Igen. Külön szabványosított ABC van hozzá. Nem látom, hogy azt használtad volna bárhol.

"így írják:"

Én tisztában vagyok vele, hogy írják. Furcsa mód a "kérdésben" nem sikerült összehoznod. Pedig ezek szerint ki tudtad volna másolni.

okt. 12. 16:19
 6/13 A kérdező kommentje:

Sehol nem írják elő, hogy külön szabványosított ABC-t kell használni.

Ha tisztában vagy vele, hogy írják, akkor azt is láthattad, hogy direkt poén volt a ghoul ash. Tehát a büdös kötsög vagy, aki szándékosan kötekedik. Ha rossz poén, akkor beírhattad volna, hogy nem vicces és kész. De nem. Neked kötekedni kell. Kár, hogy a hozzád hasonló trollokat nem verte arcon párszor az apja, ha van.

okt. 12. 16:24
 7/13 anonim ***** válasza:
40%

"Sehol nem írják elő, hogy külön szabványosított ABC-t kell használni."

Nem, ez így van (legalábbis nem tudok róla), mert nem kell. Ugyanis, ha nem azt az ABC-t használod, akkor nem lesz fonetikai lejegyzés...

"Ha rossz poén, akkor beírhattad volna, hogy nem vicces és kész. "

Ezt te poénnak gondoltad? Hány éves vagy? 8?

okt. 12. 16:42
 8/13 A kérdező kommentje:
8? Esetleg te. Nálad érettebb, az biztos, te büdös troll.
okt. 12. 22:46
 9/13 Veteránmacska válasza:
61%
Ejjny ne perlekedjetek gyerekek.. egy 50 - 60 körüli ember mit keres gyakorin egy felesleges hülye kérdéssel?? A fiatabb lennél akkor bele férne. Veszekszel olyannal akit nem láttál nem ismersz..vagy ez a korral jár?
okt. 13. 03:41
 10/13 A kérdező kommentje:

Veteránmacska, a te válaszod legalább értelmesebb a másiknál. Ne bízd el magadat, mert nem sokkal az alapján, amit írtál. Mert abban nem sok logika van:

Nem vagyok 50-60 éves, nem tudom miből gondoltad. A "nagyszülőd lehetnék" csak egy válasz volt a kisfiamozására. Egy frázis. Válaszként egy másik frázisra.

Egy szóvicc mióta korhoz kötött? Neked hülye vicc, rendben, nem vagyunk egyformák. Mindenkinek más a humor. 40-50 éves standuposok élnek meg, sokszor kevésbé ilyen szofisztikált poénokból. Nem mintha én jobb lennénk náluk. Mert nem. Hanem csak annyi, hogy az ő poénjaik is gyakran hasonlóan hülyék. Ez az egy poén miatt 8 éves vagyok? Hülye a kérdés? Miiiiii? Tényleg? Normálisak vagytok? Biztos?

Miért nem zavar a többi kérdés? Ez a másik, trollnak is szól. Olvasd már el csak az én kérdésem után megjelenteket. Az én kérdésem azokhoz képest nem rosszabb, még szóviccnek is, mondhatni itt szokatlan, mert angol szóvicc. Ami nyelvet egyébiránt beszélek és verseket is szoktam írni angolul. Azok alá miért nem írtok? Az a baj, hogy ott van a keresőszavak között a nemzet és az idiótát ez triggerelte? Akkor írja be a nyomorult, hogy mi az igazi baja. Na ilyen tahó idióta módon kezdjen. Igen, tudom, hogy mondja és írja a külföldi ezt a szót és nem vagyok a kisfia a degeneráltjának.

okt. 13. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!