Ugye nem csak én rajongok betegesen a székely meg a fia c. mesterműért? :D
Figyelt kérdés
nyugtassatok meg hogy nem csak én nézem meg naponta haccázszor:DD2010. nov. 3. 18:57
21/30 A kérdező kommentje:
várok:DD
2010. nov. 3. 19:43
22/30 anonim válasza:
áhh most semmi nem jut eszembe:S..pedig mindig van valami hülyeség a fejembe:$:S
23/30 A kérdező kommentje:
p.csábaa:D majd azért ha eszedbejut szólj:D
2010. nov. 3. 19:48
24/30 anonim válasza:
jó,nem felejtem el:D...bár mondhatod azt is,ha meg engedik h felvedd,elviszed őket disneylandbe:D
25/30 anonim válasza:
mond hogy mondják neked el azt a viccet... és a hátad mögött kapcs be és mehet... ez annyira bonyolult?XD 1 kis átalakítás is mehet bele(Y):D
26/30 A kérdező kommentje:
jóóóóóXD majd megoldom:DDD
2010. nov. 3. 19:53
28/30 Jimmi-- válasza:
Kedves kérdező!
Megtisztelnél minket, ha valahogy felvennéd a húgaid hangját, mikor ezt mondják, és megosztanád velünk. :)
Üdv!
Jimmi / Schimán
29/30 anonim válasza:
Én már vagy nyóccásszor megnéztem, és mindig sírok! :DDD XDDD
30/30 A kérdező kommentje:
mmm, hát már megpróbáltam csak az a probléma áll fönn, hogy ha magam möké tartom a telót akkor nem hallani mert halkan mondják, de majd úgys ráveszem őket;D
egyébként... én napi nyóccázszor megnézem és mindig besírokXD
2010. nov. 4. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!