Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Krumplibogár vagy0k; családfak...

Krumplibogár vagy0k; családfakutatást végzek,és azt szeretném_megtudni, hogy a nővérem, féltestvérem, édesburgonya volt-e, vagy sós?

Figyelt kérdés

szept. 4. 14:41
A kérdező szavazást indított:
Édes
Sós
Savanyú
Keserű.
Olyan beazonosíthatatlan, mint a paradicsomnak az íze. A föntebbi négy kategóriába nem illeszthető bele.
Semleges.
Keselyű. Ő volt az első keselyű, aki lóversenyt nyert a Jupiteren.
Viziló volt ő, vagy denevér. Aki motorbiciklis szafari-túrákat vezetett.
A fenti megadott válaszok zöme badarság, és ez sem sokkal különb nála. :)
Ez meg egy másik válasz mindazok számára; aki nem akar jelölni az előzőek közül. :) (Egyéb. :) )
5 szavazat
 1/2 Mansour ***** válasza:
100%

Inkább, de nem annyira. Én is elvégeztem már a családfakultást, de nem volt nővérem. De a testvérem nekem is fél, csak nem mondja meg, mitől. Ettől én sem lettem okosabb, pedig nagy reményekkel indultam neki.

De az azért érdekelne, hogy ebben a nagy inflációban mennyire ment fel a krumplibog ár, érdemes-e gumós növényekbe fektetni. Nekem eddig a paradicsom jobban bejött.

szept. 4. 18:30
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé kellőképpen, de nem feltétlenül. Egyelőre Darwin még vakarja a fejét.
szept. 4. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!