Édesburgonyát szabad turmixolni?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy a simát nem, mert “ragacsos” lesz. Az édesnél is ez a helyzet vagy azt már szabad?
Köszi!
aug. 7. 11:43
2/5 anonim válasza:
Az édesburgonyának az a titka hogy jóval nagyobb darabok daraboknak kell főzni mint a simán mert sokkal több vizet szív magába és nem nagyon vizes, ízetlen lesz másképp.
Sokkal könnyebb osszetörni mint a sima krumplit, felesleges turmixolni
3/5 anonim válasza:
Csak hogy valaki a kérdésedre is válaszoljon: igen lehet turmixolni, mert az édesburgonyában nincs keményítő, amitől ragacsos lesz.
4/5 anonim válasza:
Fura, én mindkettőt turmixolom, párolás után.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, azóta már probaltam, nagyon jó lett az állaga :)
aug. 8. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!