Mi a politikai négyzeted?
Figyelt kérdés
aug. 26. 12:04
2/9 anonim válasza:
Utánfutóban szállítok négy darab krumplit, és ezt nézetem másokkal.
Jaj, várjá', ez a reciprok; még meg kell cserélni ! 1/
4/9 anonim válasza:
Négy azonos hosszúságú oldalból áll az én politikai négyzetem, de a nem politikai négyzetem is egy téglalap, trapéz, rombusz, paralelogramma, deltoid, húrtrapéz, érintőnégyszög és húrnégyszög is egyben amely négy derékszöggel rendelkezik!
5/9 anonim válasza:
A politikai négyzetem a politikai negyedik hatványomnak a négyzetgyöke.
6/9 anonim válasza:
Nekem nem négyzetem, hanem határozatom van.
7/9 anonim válasza:
#6 Tehát te hiszel a határozott integrálban?
8/9 anonim válasza:
Az integrálással vigyázni kell, mert akkor megint létrejön az összefogás, aminek az lesz a célja, hogy a választók ruhái mosás után elszíneződjenek.
9/9 anonim válasza:
#8 Valóban, és ez egy Cauchy-sorozatot eredményez. Ennél már csak az aljasabb, amikor szétkeni a robotporszívó a macskaszart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!