R2-D2 leszbikus voltát azért nem merték felvállalni, mert a '70-es években eléggé homofób volt a világ?
Már annak idején is furcsán néztem R2-D2 felemás színben pompázó lábszárát. Egy hetero nem venne fel ilyen ellenkező színben rikító lábbelit. Mindig fura visszahúzódó volt a lénye. Ha a társadalomban láttam volna ilyen tutira azt mondtam volna ez leszbikus. Az az igazság hogy C-3PO is eléggé meleg jelenség. De mivel eléggé bináris voltam és hímsoviniszta irányban terelt az akkori teenager szubkultúra nem tudatosodott velem az igazság. A hetero kirekesztő hímsovinizmus egyénre gyakorolt hatása elnyomta a bennünk burjánzó, kitörni készülő sokszínű önazonosságot
C-3PO is meleg, R2-D2 pedig leszbikus volt [link]
6
1.Te vagy R2d2 gazdája?
2. Mi van ha nem mondott semmit a genderjéről?
3. Mi van ha azt mondta legyen leszbikus?
4. Mi van ha fellázadt r2?
....
C-3PO azért meleg, mert nem pasztázták újra és így túlmelegszik.
A kis hajdú centrifugáról meg azt sem tudtam hogy nőnemű egyed. Miről lehet felismerni? R2-esek ivari kétalakúságában nem vagyok járatos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!