R2-D2 leszbikus voltát azért nem merték felvállalni, mert a '70-es években eléggé homofób volt a világ?
Már annak idején is furcsán néztem R2-D2 felemás színben pompázó lábszárát. Egy hetero nem venne fel ilyen ellenkező színben rikító lábbelit. Mindig fura visszahúzódó volt a lénye. Ha a társadalomban láttam volna ilyen tutira azt mondtam volna ez leszbikus. Az az igazság hogy C-3PO is eléggé meleg jelenség. De mivel eléggé bináris voltam és hímsoviniszta irányban terelt az akkori teenager szubkultúra nem tudatosodott velem az igazság. A hetero kirekesztő hímsovinizmus egyénre gyakorolt hatása elnyomta a bennünk burjánzó, kitörni készülő sokszínű önazonosságot
C-3PO is meleg, R2-D2 pedig leszbikus volt [link]
Érdekes.
Én nem tulajdonítok jelentőséget neki.
Én úgy nézem tovább a kedvenc film sorozatomat ,ahogyan eddig is.
Mondjuk azt nem tudom,nem értem ,hogy egy robot vagy droid élettelen elvileg érzelmektől mentes szerkezett ,hogyan lehet leszbikus egyáltalán ,hogyan lehet az ,hogy érez,vágyodik valamire ,mint szexualitás és az azon belül lévő dolgokra.
De utalom amikor robotokat emberi erzesekkel ruhaznak fel
Johogy nem mar dugni is fognak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!