Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Valaki_tudná linkelni azt a...

1112 kérdése:

Valaki_tudná linkelni azt a videót, ami Youtube-on van, ha jól emlékszem "Választás 2024" a címe, azt_hiszem, ennyi volt, és egy ilyen szürreális agymenés az egész, és nagyon vicces?

Figyelt kérdés

Nem biztos, de talán a csatorna neve S-sel kezdődik, csupa nagybetűs, és 3 szóból áll.

Szerintem 10 napnál nem régebbi a videó, de lehet. De tippem szerint lehet az is, hogy fiatalabb a videó, mint egy hét.

Nem politikai műsor volt, hanem valami teljesen szürreális katyvasz.

Nem mentettem el a kedvencek közé, de már töröltem az előzményeket, mikor eszembe jutott ^^ :S

Előre is köszi.

jún. 14. 16:29
 1/5 A kérdező kommentje:
Amire emlékszem, hogy Magyar Péter♥ feje oda lett szerkesztve a videóban egy hatalmas nagydarab, szürreálisan izmos testre.
jún. 14. 16:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Úgy emlékszem, rendes videó volt, nem_short, és nem volt túl hosszú. Szerintem 9 percnél biztos rövidebb; de túl rövidet se akarok mondani, de 9 percnél tuti nem hosszabb. Pár napja láttam, kb 4-5-6 napja.
jún. 14. 16:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Előzmények között nem találod?
jún. 14. 17:19
 4/5 A kérdező kommentje:

Azt hiszem,hogy ez volt az:) teljesen szürreális :)

www.youtube.com/watch?v=6Wg7EmvGdLE

MAGYAR VÁLASZTÁS

rosszul emlékeztem a címére:)és1szavasTechnoscope:)

jún. 14. 17:24
 5/5 A kérdező kommentje:

Jé,köszi,hogy közben írtál,meglett végül. :)

Így kellett rákeresni a Yt-n, hogy

választás 2024 humor

:)

jún. 14. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!