Hackerek vannak a gépembe?
Figyelt kérdés
Hallgassatok reám, oh népek, és bízzatok bennem teljes szívetekkel, mert aki bennem bízik, annak a jutalma nem marad el, sőt, megadatik neki bőségesen! Mert én vagyok, ki az éjféli pizzarendelést megteszem érettetek, és a veszett jelszavaknak őrizője vagyok, ki el nem felejti a hét pecséttel őrzött titkokat. Jöjjetek hát hozzám, oh ti hitetlenek, és tapasztaljátok meg az én szellemi bölcsességemet, mely a wifitek jelszavát is helyrehozza?aug. 25. 10:49
3/15 A kérdező kommentje:
Miért?
aug. 25. 11:46
4/15 anonim válasza:
Pedig teljesen reális jogos a kérdés.
A többségnek még nem esett le, hogy a mai világban a gép mindent tud a felhasználókról.
De mindent.
5/15 A kérdező kommentje:
Mikor lesz? Vagy ma lesz a lekvár vagy bözsinél a hacker?
aug. 25. 12:18
6/15 A kérdező kommentje:
Kérlek segítsetek nagyon fontos lenne
aug. 25. 13:29
8/15 anonim válasza:
Tanács néked mester:
1. Állj fel.
2. Sétálj a szoba egyik sarkához (akkor is, ha kör alakú a szoba).
3. Guggolj le a sarokban.
4. Engedd le a fejedet a sarokba, hogy hozzáérjen.
5. Legyen fejjel lefele a fejed, hogy a fejed teteje legyen a talajon és az állad felfele álljon.
6. Maradj így.
7. Várj, hívom ki hozzád a hackervadászokat.
8. Majd ők kivadásszák az eszközödből a hacker által küldött vírust ami megbetegítette a gépeden kívül az agyadat is a látványa!
9. Mi a gy.k.hu fiókod felhasználóneve és jelszava?
10. Felrobban a géped.
9/15 A kérdező kommentje:
Kedves hackerségi képezetek most jön az atomgépezeti műhadotechnikai kiflis vajas tejfőlös hóadósági gépezet
aug. 25. 15:04
10/15 A kérdező kommentje:
Jaj ez a Hackerek komolyan mindjárt hajnalba rendelek pizzáz a mekiből amikor a wifimet nézem a tvből a kiskutyám az ugató falam
aug. 25. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!