Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Vannak az oldalon hackerek?Kív...

Vannak az oldalon hackerek?Kíváncsiságból kérdezem 😂

Figyelt kérdés

2023. dec. 5. 10:40
 1/4 anonim válasza:
81%
Vannak
2023. dec. 5. 11:09
 2/4 anonim ***** válasza:
82%

Annyira szeretem ezeket a kérdéseket. Szerintem amire Te gondolsz, olyan személyek, akik percek alatt törnek fel bármit, olyanok nem is léteznek.

Ha megnézed a hacker jelentését, kiderül számodra, hogy csak annyit takar, hogy informatikához, számítástudományokhoz értő szakember.

Ha azon gondolkodsz, hogy valakinek feltöresd valamilyen fiókját, gyorsan mondj le róla, mert illegális, és ha valaki vállalja is, nagy pénzeket fog elkérni, és nem percek, hanem napok, hetek, hónapok vagy évek alatt fog sikerülni.

Ha szeretnél "hacker" lenni, akkor érdemes elkezdeni programozást tanulni, hogyan működnek a hálózati protokollok, kernel.

A legtöbb "kisgyerek", aki hackernek nevezi magát, nem tett többet, mint feltelepített virtuális gépre egy Kali linuxot, próbálgatott pár szoftvert, esetleg keresett/írt valami gusztustalan kis scriptet, ami adatot lop és elküldte random tudatlan embereknek.

2023. dec. 5. 11:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Te az a csávesz vagy aki hacúrozni szeretne a telefon fóliás csajjal igaz?
2023. dec. 5. 11:48
 4/4 soliddev válasza:
Én pentester vagyok meg etikus hekker
2024. márc. 21. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!