Mijjázhugykáttű? :O ne idegesíjjé, me hajak mög kapsz tüllem olyat! Na! Két évá, tényleg két évá? Te pathkány nem szégyeled mágádot? He? Háá ot évá, mijáz hugy káttű? Mijáz hugy káttű? Ot éve nem láttad a gyerékeidet!
Figyelt kérdés
2010. nov. 2. 13:36
21/28 anonim válasza:
há miccol beléje eza máléj száju gyármik??? fiucska férfiucska,tejfeles száju....ha nu szpulá mándzso ádániku csorbá dé fászolé
23/28 anonim válasza:
ahogy ezt olvasom érzem hogy pusztulnak az agysejtjeim
24/28 anonim válasza:
Jóskagyerek na most pofázzá!! APÁD elvert bébózütőkkel meg ilyennek és még te vársz?
Oszt hozzám jösz még zabáni?
25/28 happyday válasza:
Ne kövezsd el zsülejid hibáját, hasznájjá óvszert.
26/28 anonim válasza:
Értem a poént meg a vidit is láttam,de ezt egy kicsit túlreagáltad.VÁRJÁ ME KINN ÁL GÉZU!!!
28/28 Egy ork válasza:
Ja, ezt leírták előttem! Nem néztem még a harmadik oldalt, amikor írtam!
Utolsó: hát tezsvírek vagyunk?.. oszt meg merted ezt csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!