Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy hívják a gyerekeidet?...

Hogy hívják a gyerekeidet? Vagy hogy fogják hívni? És miért ezt a nevet adtad nekik?

Figyelt kérdés
Ha fiam lesz Zalánnak fogják hívni, ha lányom még nem tudom :)
2009. okt. 12. 20:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem a Dorina és a Dániel nevek tetszenek, vagy lehet a saját nevem és a leendő férjem neve... ha tetszik... :)
2009. okt. 12. 20:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A lányomat Enikőnek, a fiamat Áronnak szeretném elnevezni. ( Én is ezt kaptam volna, ha fiúnak születek):)))

Ha két lányom lesz, a másodikat Tündének fogják hívni, ha két fiam, akkor a másodiknak én is a Zalán nevet szeretném adni.:)

2009. okt. 13. 19:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha lány lesz Lara, ha fiú Bence vagy nem tudom.
2010. aug. 14. 15:37
 4/9 anonim ***** válasza:
én kírának,és mírának hívnám a lányaimat,és ha fiaim lennének,akkor meg az egyik bence,a másik patrik lenne :)
2010. aug. 14. 15:38
 5/9 Ikszdé xD ***** válasza:
Ha lányom lenne valamelyik neve biztosan Ingrid lenne, ha meg fiú...wháááá...nem tudom, valószínűleg az egyik nevét a párom után kapná. 13/L
2010. aug. 14. 15:47
 6/9 anonim válasza:

Kedvenc női nevek:

Lara,Bernadett,Barbara,Hanna

Kedvenc férfi nevek:

Patrik,Benjámin,Kristóf,Áron,és a Zalán is szép:)

2010. aug. 14. 17:13
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha lány Dalma, vagy Dóra, ha fiú, Bertalan, vagy Kornél.

Nem tetszenek a mostani divatnevek.

2010. aug. 14. 17:37
 8/9 A kérdező kommentje:
A Hanna név nekem is tetszik :)
2010. aug. 14. 17:56
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha lányom lesz, ezek közül válogatok:

Rozália, Róza, Emma, Panna, Panka, Ajnácska, Eperke, Fürtike, Ajándék, Elza, Eliza, Erna, Hanna, Hanga, Hanka, Janka, Lola, Lotti, Matild -a-, Franciska, Júlia, Julianna, Honóra, Nóra, Tünde, Klára

fiú:

Csongor, Csanád, Péter, András, Balázs, Bálint, Csoma, Soma, Sebestyén, Zalán, Milán

2010. okt. 13. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!