A tepsis krumpliba mennyi tepsit szoktak rakni?
Figyelt kérdés
Ugye a tepsis krumpli egy olyan étel, ami azért tepsis, mert van benne tepsi. Ugyanúgy, mint a paprikás krumpli, rizses lecsó stb. Tehát ki mennyi tepsit szokott rakni bele? Szeletelve, vagy egészben teszitek bele? Még sohasem készítettem, de most kipróbálnám.2024. aug. 3. 18:48
2/7 A kérdező kommentje:
#2 üss a szádra kisfiam, hát hogy beszélsz?
2024. aug. 3. 19:17
3/7 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
De buta vagy! A tepszibe kell tenni a zöldséget, nem fordítva. Végy egy.kiló burgonyát, fél kiló krumplit és 35 dkg gyökérzöldséget. A burgonyát és a krumplit vágd fel dobókockára. Ha nincs, jó lesz a domknó is.
A gyökereket dobd ki.
Végy egy szép nagy vizet (primőr a legjobb), és gyaluld le.
A tepszit klopfold ki jó vèkonyra. Egyenletesen oszd el rajta a burgonyát és krumplit. Fűszerezheted jancsisheggel
Tekerd fel, és tedd be a fagyasztóba. Két óra alatt szép pirosra sült.
Jó étvágyat!
4/7 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Gyökérzöldséget nem is kell venned, annak ott a #2.
5/7 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Ez már igaz. És ki is lesz dobva.
7/7 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Na jó, leírom én is a tiktokos receptet: Végy egy tepsit, és egy flexet (aka sarokcsiszoló). A flexre szerelj fel egy vágókorongot, és szeleteld fel ikozaéder alakúra a tepsit. Ezután helyezd a felszeletelt tepsit egy jó nagy krumpliba, és fűszerezd meg 1,5 Nm sóval, 2,232 C borssal, esetleg 0,005*10⁴ A petrezselyemmel, aztán pedig lángvágóval pirítsd az egészet szénkefe-feketére. 1 tepsi/fővel számolj az adagoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!