Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Egy törpe van a szekrényemben!...

Egy törpe van a szekrényemben! Mi ilyenkor a teendő?

Figyelt kérdés
A minap törpehangokat hallottam a szekrényemből. Nem merem kinyitni, mert féle, hogy a törpe kijön, elmondja a szomszédnak, hogy a szekrénybe tartottam, a szomszéd feljelent és törpeország dutyijában élem le az életemet! Esetleg meg kéne szelíditenem? Enni adnom neki? Mit esznek a törpék?

júl. 31. 11:27
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
7-es megvolt az ebéd már sok vérem van. Itt van az asztalomon 5,3 dl vér Drakulától. Mit szerettél volna?
aug. 5. 19:09
 12/15 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem. Hát nem szívta ki a véred?
aug. 5. 20:55
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem, barátságos volt. Fizettem neki, hogy ne szvja ki a vérem, valamint még egy biztonsági ruha réteg is volt alattam, ha megpróbálná. Mikor rájött, hogy nem tudja kiszvni a véremet, rögtön megváltozott. Valójában lehet meg is ilyedt tőlem. Ebédre húslevest és pulyka pörköltöt kaptam, amiket ott főztek neki a szolgálói, de a desszert rendelt volt, vanliás karika. Azt mondta, hogy a cégnek, amitől rendeltem, ő a főnöke, ő hívott meg magához ebédre. Végül vért kértem kölcsön tőle, amit 7100 ft-ért meg is kaptam. Megadta a messengerét, hogy bármikor tudjak beszélni vele. Megkérdeztem tőle, a törpével mit tegyek, nem tudja. Egyre hangosabb, alig alszok valamit, a katasztrófavédelem hibbantnak néz. :( Mit tegyek a törpével?
aug. 5. 21:39
 14/15 A kérdező kommentje:
*ijedt
aug. 5. 21:40
 15/15 anonim ***** válasza:
süss neki pörköltet és palacsintát
aug. 9. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!