Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Üdvözletemet kívánom mindenkin...

Üdvözletemet kívánom mindenkinek aki a Gyermekáldás varázsában van jelenleg, remélem jól telik a mai meleg nyári nap! Azzal a kérdéssel jöttem, hogy nem árthattam e a babókának?❤️😇👼🤰

Figyelt kérdés
Kedves mindenki, ma megettem 2 túrórudit és csak utána jutott eszembe, hogy árthattam e ezzel a tettel a babának? Megkívántam és nem tudtam ellenállni és most annyira mérges vagyok magamra, elkeseredtem, rossz anyának tartom magam, hogy ennyire nem bírom tűrtőztetni magam....Ugye a túró nem ártalmas? Olvastam valahol! Nyugtassatok meg.

#baba #túró #csoda #Túró Rudi #gyermekáldás #a világ legnagyobb boldogsása
júl. 16. 12:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
92%
Piros pöttyöset ettél, vagy valami más márkát? Ha piros pöttyöset, akkor a gyerek is tele lesz pöttyel... Ha más márkát, akkor lehet, hogy csak vitilligós lesz. Sajnálom. A legjobbakat.
júl. 16. 13:19
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha ízesített volt, akkor csináltad a legrosszabbat. Lekvár lesz a gyerek is. Kár szegénynek, hogy az anyja nem tud odafigyelni. Ha negyedikben megverik tesin, mondd neki nyugodtan, hogy te tehetsz az egészről.
júl. 16. 13:23
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Edzés után szoktam enni nutellás túrót, mert van benne fehérje és elég szénhidrát. Eddig még nem haltam és a vérképem is nagyon jó. De ki tudja, lehet, hogy holnap elüt egy űrhajó.
júl. 16. 13:30
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz képest, hogy van aki végig iszik/dohányzik nem gond, sőt.
júl. 16. 13:31
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól tudom létezik mrns alapú túrórudi elleni oltás. Igyekezz, mert a fogyasztás után 24 óra van beadni, hogy ne történjen baj!
júl. 16. 13:34
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Kamu kérdés

Unatkozol?

júl. 16. 14:02
 17/18 anonim válasza:
100%
Ez troll. És ciki. Ne égesd magad tovább kérlek. 🙂
júl. 16. 14:03
 18/18 anonim ***** válasza:
Csak ne a szomszédra gondolj még a gyereket csinálod.Még a végén rá fog hasonlítani...
júl. 16. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!