Üdvözletemet kívánom mindenkinek aki a Gyermekáldás varázsában van jelenleg, remélem jól telik a mai meleg nyári nap! Azzal a kérdéssel jöttem, hogy nem árthattam e a babókának?❤️😇👼🤰
Ennyi ésszel nem kellett volna babókát vállalni.
Amúgy meg nagy kamu…
OK, kérdező, értjük hogy játszod a hülyét, de azt még mindig a humor kategóriában kellene. Egyébként tényleg gyenge poén, én a helyedben inkább elgondolkodnék azon,hogyan fejleszhetném magamat, mert rettentően ostoba dolog ilyen kérdéseket feltenni.
Na, részemről ennyi, játssz nyugodtan tovább, de a kérdésedet jelentettem, remélem kivágnak innen, mint macskát sz..ni.
Ha csak 1 rudi lett volna, azt mondanám hogy picit ártottál.
Na de 2?😭
2 feje lesz, és 4 karja. Hogy tehettél ilyet?
Remélem nem fiú, mert azt mondják ha turorudit eszel, és fiút hordasz a szíved alatt, 2 pocoroje lesz 😭 kezdj el imádkozni a Százhalombattai rezfaxu csillameccarvu ponihoz hogy mentse meg a gyermeked 😭 lehet inkább személyesen kéne elmenni hozzá, és az aldasat kérni!4!4!4!4!4!!!!
Mentsd meg ezt az ártatlan lelket csillameccarvuuuuu😭🤞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!