Miért süt állandóan a nap?
Figyelt kérdés
Nagyon fárasztó ez a folyamatos halálsugárzás. Nem lehetne valahogy elforgatni a laposföldet hogy tél legyen? Nekem az jobban tetszik2024. júl. 12. 18:38
11/15 anonim válasza:
De volt olyan ,hogy egy vízipisztolyal eloltotta a Napot.Majd másnap szikrakővel megint begyújotta a geczi.Elejébe nedves volt a Nap, de végül begyulladt, oszt azóta nem játszik a tűzzel.
12/15 anonim válasza:
Állítólag a sztori az volt,hogy pélutan le akart feküdni aludni, de sütött a Nap oszt idegesítette.-mesélte a Népszavába.
Úgy hogy eloltotta a napot.De rájött a trükkre és gyorsan megtanulta újra felgyújtani.
-Csak aláfeksze, dobok rá egy kis szikrát, megfújom,és már ég is.-mondta nyugodtan, tapasztalattal a szemében.
13/15 anonim válasza:
-Egyébként ott csókoltam meg a Lassie először.Egyből beleszerettem...-mondta mosolyogva a bajsza alatt.Két napig sírtam.Akkor döntöttem el ,hogy bicikli leszek.
14/15 anonim válasza:
-És sikerült???
-Nem.Lassie nem engedte!
-Később megbántad ,hogy nem a biciklit választottad???
-Sokat gondolkoztam rajta, de már örülök ,hogy nem tettem meg.
15/15 anonim válasza:
Kapcsold ki, tul sok áramot fogyaszt🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!