Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Miért süt állandóan a nap?

Miért süt állandóan a nap?

Figyelt kérdés
Nagyon fárasztó ez a folyamatos halálsugárzás. Nem lehetne valahogy elforgatni a laposföldet hogy tél legyen? Nekem az jobban tetszik
2024. júl. 12. 18:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%
De volt olyan ,hogy egy vízipisztolyal eloltotta a Napot.Majd másnap szikrakővel megint begyújotta a geczi.Elejébe nedves volt a Nap, de végül begyulladt, oszt azóta nem játszik a tűzzel.
2024. júl. 13. 22:04
 12/15 anonim ***** válasza:
72%

Állítólag a sztori az volt,hogy pélutan le akart feküdni aludni, de sütött a Nap oszt idegesítette.-mesélte a Népszavába.

Úgy hogy eloltotta a napot.De rájött a trükkre és gyorsan megtanulta újra felgyújtani.

-Csak aláfeksze, dobok rá egy kis szikrát, megfújom,és már ég is.-mondta nyugodtan, tapasztalattal a szemében.

2024. júl. 13. 22:12
 13/15 anonim ***** válasza:
72%
-Egyébként ott csókoltam meg a Lassie először.Egyből beleszerettem...-mondta mosolyogva a bajsza alatt.Két napig sírtam.Akkor döntöttem el ,hogy bicikli leszek.
2024. júl. 13. 22:20
 14/15 anonim ***** válasza:
72%

-És sikerült???

-Nem.Lassie nem engedte!

-Később megbántad ,hogy nem a biciklit választottad???

-Sokat gondolkoztam rajta, de már örülök ,hogy nem tettem meg.

2024. júl. 13. 22:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Kapcsold ki, tul sok áramot fogyaszt🤣
2024. júl. 14. 05:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!