Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mièrt vagyok állandóan éhes?...

Mièrt vagyok állandóan éhes? Lehet ez betegség?

Figyelt kérdés

Reggel miután felébredek egy òràn belül elkap egy farkaséhség érzet, ami közben olyan mintha erős hányingerem lenne.. De korog a gyomrom.

Este ugyanez. Fáj, korog a gyomrom, nem tudok elaludni.

Hiába eszem nem múlik el.

Pedig sokat eszem, rengeteg zöldséget, fehérjét, tejet, kevés csokoládét, de azt is...

Közben nagyon vékony vagyok, 45kg.

2022. jún. 2. 22:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy csak soknak tűnik, amit eszel, de kalóriában tökre nem eszel sokat. Hány embertől hallottam már, hogy "jaj, én minden nap megeszek egy elefántot, mégse hízok", aztán amikor egy telefonos alkalmazással megnéztük, hogy mekkora ez az elefánt, akkor derült ki, hogy az adott személy 700 kalóriás deficitben vagy.

Az egyébként teljesen normális, ha az ébredés utáni egy órában éhes vagy. Ezért ajánlják azt a tanulmányok is, hogy a felkelés után 30-60 perccel legkésőbb fogyasszuk el a reggelinket. Az esti éhség is normális lehet. Hány órával eszel legutoljára lefekvés előtt?

2022. jún. 2. 22:57
 2/14 anonim ***** válasza:

Én akkor szoktam így lenni, ha kevés főtt (meleg) ételt eszem.

A hideg kajákat ugyan imádom, de például ha 2-3 napig nincs leves vagy valamilyen főzelék vagy meleg kaja, akkor farkasehes tudok lenni.

Sólyom tök normális.

2022. jún. 2. 23:00
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem a sólyom hanem a súlyom. 😂
2022. jún. 2. 23:00
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
45 kilo az nagyon kevés valószinü nem jó a anyacseréd a kevés kajátol le van lasulva ezért vagy mindig éhes is.
2022. jún. 2. 23:09
 5/14 anonim ***** válasza:
Teljesen kizárt, hogy te sokat eszel. Mintha nagyanyámat hallanám, élő ember nem látta szegényt enni egész életében, de ő váltig állította, hogy sokat eszik és kövér, oszt volt kb 40 kiló vasággyal. Gondolom eszel 3 salátalevelet és az már "sok". Én is mindig éhes vagyok és eszek is pár ezer kalóriát naponta, és nem 45 kg vagyok hanem 130. Persze hogy korog szerencsétlen gyomrod, ételt egyél már ne leveleket meg szökőévente egy kocka csokit, bár sztm azt se megeszed max megnézed.
2022. jún. 2. 23:12
 6/14 A kérdező kommentje:

Reggel 8 körül : 2deci tejjel kávé

10 órai: 400gr jogobella joghurt teljes kiorlésu zsemle

Ebéd : sült zöldségek olívaolajjal, olívabogyóval

Este 6 körül : 3 kapros - túrós palacsinta +

1 Magnum

Este 8 körül :

Fél tàbla Milka

3 Merci csoki

3deci tej

2022. jún. 2. 23:50
 7/14 A kérdező kommentje:
Szerintem nem kevés..
2022. jún. 2. 23:51
 8/14 anonim ***** válasza:
Szerintem te nem vagy komplett....
2022. jún. 3. 00:49
 9/14 anonim ***** válasza:
És csodálkozik, hogy állandóan éhes... 😂😂😂
2022. jún. 3. 00:50
 10/14 anonim ***** válasza:
Ez az étrend komoly, vagy csak viccelsz? Ha ezt eszed, nagyon nagy gondok vannak veled, nincs is min csodálkozni, hogy éhes vagy meg szédülsz... Csak szemetet eszel semmi mást.
2022. jún. 3. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!