Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Kérdezel tőlem valamit? : )

Kérdezel tőlem valamit? : )

Figyelt kérdés
nagyoon nagyoon unatkozom:D kérdezzetek valamit:d
2010. okt. 31. 18:52
 71/121 anonim ***** válasza:
100%
igen az érettségi sz*pás, de egyébként nem vízválasztó az a kor. egyáltalán. én sokat vártam tőle, mert midnenki túlspilázta, és már fél évvel szülinapom előtt mindenkiből az dőlt hogy jhujh már mindjárt 18. nem tudom, az egyetlen pozitivum hogy nem kell izgulni hogy elkérik -e a személyim, ami amugysem terhelt le lelkileg:D
2010. okt. 31. 21:11
 72/121 anonim ***** válasza:
100%
szakmán vagyok,éretségit majd csak szakma végzés után teszem le:)Nekem meg nagyon nem is szokták már elkérni hála isten:D
2010. okt. 31. 21:13
 73/121 anonim ***** válasza:
100%

azért nem viselt meg lelkileg.

egyébként vicces volt, egy hely volt ahol utált az eladó és sosem adta ki a cigit. elhatároztam hogy na most képenröhögöm, már elmúltam 18. erre nem kérte el a személyim. Rá két hétre otthonhagytam a pénztárcám, és életemben először sehol nem tudtam cigit venni mert nem akarták kiadni :D

2010. okt. 31. 21:16
 74/121 anonim ***** válasza:
100%

gondoltam hogy neked is a cigi:P:D..nekem csak a tescoban van néha vele probléma:D..de egyébként mindenhol kiadják:Dpedig azt sem lehet mondani,hogy azért mert nem borotválkozom,mert szoktam:D

Am Te milyet szívsz?melyik a kedvenced?:)

2010. okt. 31. 21:20
 75/121 anonim ***** válasza:
100%

hát mostanában magamnak tekerek, meg s-line viceroy felváltva, az jó cucc...

kedvencem a black, egyébként , de az nem megfizethető:D

a tescoban figyelnek, persze... ott még a mai napig néha elkérik tőlem is. Meg az idős árusok szoktak szívózni :D

te mit szívsz? mióta?

2010. okt. 31. 21:23
 76/121 anonim ***** válasza:
100%

de ugye zöldet nem szoktál tekerni?:D

Hát igen, a black,azt én is eléggé csipázom,de 1500pízé egy kicsit drága:D

Egyébként a két kedvencem az a kék dunhill,meg mostanában a west ice:Dez a kettő ami örök:Dsokan istenítik a marlborot,de az szerintem ratyi:D

Am 3éve:/

2010. okt. 31. 21:26
 77/121 A kérdező kommentje:
:)
2010. okt. 31. 21:28
 78/121 anonim ***** válasza:
100%

zöldeeet? hovagondolsz ;D

nem egyébként nem sűrűn. előfordult már a történelem során ,de nem jellemző. drogellenes vagy?

hát marbit sosem szívtam... igazából mindig sutyerák cigiket szívtam:DDD bond, goldengate, viceroy. olcsó.

3 éve... teis korán kezdted, én is akkor kb.

azt szeretem a tekert cigibe, hogy szegfűszegeset csinálok belőle, és joillatavan:D és mégolcsóbb :)

2010. okt. 31. 21:29
 79/121 anonim ***** válasza:
100%

nem,dehogyis:D..sajnos,vagy nem sajnos,párszor csináltam már:$

Igen,én is gondolkoztam rajta h veszek töltőt meg ilyenek,mert sokkal olcsóbb:D

2010. okt. 31. 21:32
 80/121 anonim ***** válasza:
100%

a töltöttet nem bírom, túl erős. kézzel tekerem.

semmi nem szégyen ha nem vált károdra :)

2010. okt. 31. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!