Kérdezel tőlem valamit? : )
azért nem viselt meg lelkileg.
egyébként vicces volt, egy hely volt ahol utált az eladó és sosem adta ki a cigit. elhatároztam hogy na most képenröhögöm, már elmúltam 18. erre nem kérte el a személyim. Rá két hétre otthonhagytam a pénztárcám, és életemben először sehol nem tudtam cigit venni mert nem akarták kiadni :D
gondoltam hogy neked is a cigi:P:D..nekem csak a tescoban van néha vele probléma:D..de egyébként mindenhol kiadják:Dpedig azt sem lehet mondani,hogy azért mert nem borotválkozom,mert szoktam:D
Am Te milyet szívsz?melyik a kedvenced?:)
hát mostanában magamnak tekerek, meg s-line viceroy felváltva, az jó cucc...
kedvencem a black, egyébként , de az nem megfizethető:D
a tescoban figyelnek, persze... ott még a mai napig néha elkérik tőlem is. Meg az idős árusok szoktak szívózni :D
te mit szívsz? mióta?
de ugye zöldet nem szoktál tekerni?:D
Hát igen, a black,azt én is eléggé csipázom,de 1500pízé egy kicsit drága:D
Egyébként a két kedvencem az a kék dunhill,meg mostanában a west ice:Dez a kettő ami örök:Dsokan istenítik a marlborot,de az szerintem ratyi:D
Am 3éve:/
zöldeeet? hovagondolsz ;D
nem egyébként nem sűrűn. előfordult már a történelem során ,de nem jellemző. drogellenes vagy?
hát marbit sosem szívtam... igazából mindig sutyerák cigiket szívtam:DDD bond, goldengate, viceroy. olcsó.
3 éve... teis korán kezdted, én is akkor kb.
azt szeretem a tekert cigibe, hogy szegfűszegeset csinálok belőle, és joillatavan:D és mégolcsóbb :)
nem,dehogyis:D..sajnos,vagy nem sajnos,párszor csináltam már:$
Igen,én is gondolkoztam rajta h veszek töltőt meg ilyenek,mert sokkal olcsóbb:D
a töltöttet nem bírom, túl erős. kézzel tekerem.
semmi nem szégyen ha nem vált károdra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!