Kérdezel tőlem valamit? : )
Figyelt kérdés
nagyoon nagyoon unatkozom:D kérdezzetek valamit:d2010. okt. 31. 18:52
91/121 anonim válasza:
én meg már az ivást kinőttem ha lehet ilyet mondani:Dvalahogy nem vagyok oda érte:Degy üveg sör nekem már bőven elég:D
92/121 anonim válasza:
van ilyen egyébként, én a fűre untam rá egy időben.
az mostmár tényleg csak chillezni, és visszaszoktam a partipiálásra.:)
93/121 anonim válasza:
:)..hát holnap nekem is rá kell vennem az ivásra,mert hívtak buliba..de nagyon nincs kedvem menni,mert tudom h mindenki iszik mint az állat,pedig a társaság fele lány:S:D
94/121 anonim válasza:
:D mondod ezt nekem...
hú mostmár hétvégén nekem is kell alkotnom valamit, mert igen rg voltam egy istenesjo buliba..
95/121 anonim válasza:
hát nem?ki másnak mondhatnám?:PP:D
96/121 anonim válasza:
csak tudod emlegeted itt hogy fhujfhuj a lányok piálnak degáz, én meg itt álmodozom már mióta egy jó gintonicról :DD
97/121 anonim válasza:
nem,nem azt mondom hogy gáz.igyanak,csak ne annyit h össze vissza okádjanak,meg olyanokat műveljenek:D
98/121 anonim válasza:
az más. a részeg nő amugy enm szép látvány, ez tény. tudni kell mennyit szabad inni, és nem szabad hányni mert az rossz:D
99/121 anonim válasza:
kbkb:D..na de holnap minden kiderül h valójában milyenek is:D..de az biztos hogyha egyik is rám mászik vagy bármi,én elhajtom:$:D
100/121 anonim válasza:
hát ahogy jólesik:D jó bulizást :)
én holnap is itthon azthiszem, holnapután meg mehetek suliba, mert emgkeverétk az órarendem =/ nembanembaj, remélem hétvégén... már úgyérzem magam mint egy vénasszony itthon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!