Kérdezel tőlem valamit? : )
Figyelt kérdés
nagyoon nagyoon unatkozom:D kérdezzetek valamit:d2010. okt. 31. 18:52
61/121 anonim válasza:
ezt msot nem értem... akkor te most vagy szűz vagy, vagy biszex aki szereti a gruppent..? :DD
62/121 anonim válasza:
szűz:$xDD..bisex semmi kép:Dengem ne farkaljon meg senki sem:DD
63/121 anonim válasza:
jahát igen, ez a jobbik eset:D
ó fiatalság... előttetek az élet. ezt msot úgy modntam mintha olyan öreg lennék:DD
64/121 anonim válasza:
nem is szégyellem:Daki meg kiröhög miatta,azzal meg nem foglalkozom:DAnnyira nem hat meg az a dolog,hogy az vagyok e vagy sem
67/121 anonim válasza:
ó de szép kor az :D
akkor éltem fénykorom XD
ráérsz még. én mondjuk nem hágállok a korai szex ellen, mert én is elég hamar belecsaptam a lecsóba, de 17 évesen még előtted van a krémje az életnek :D
jójó...még előttem is, legalábbis most belémszállt az optimizmus:D
68/121 anonim válasza:
már csak 2és fél hónapig élvezhetem ki csak:D..ezzel meg úgy vagyok,h boré baszó,szopó lányokkal nem foglalkozok:D..szerintem ezen a téren kicsit maradi vagyok:$:D
69/121 anonim válasza:
az helyes. nem is szabad.
elárulok egy titkot... tudom hoyg el fog keseríteni, de felkészítelek... a 18.ik szülinapod ugyanoylan lesz mint az eddigiek. semmi extra, és utána mindenki azt fogja kérdezni hogy naaa milyeeeen 18nak lenniiii? te pedig lehangolva azt fogod válaszolni hogy ugggyanolyan mint 17nek :DD
70/121 anonim válasza:
én meg megnyugtatlak h nem is számítottam nagy változásra:D..egyrészt örülök h "kilépek" a gyerekkroból mert egyre közelebb vagyok az életcélomhoz:$:D..másrészt sajnálom is,visszasírom a régi dolgokat,mikor mindig volt időnk a barátokkal kint hülyülni a pályán meg ilyenek:)Az utóbbi 4évben már szinte semmire nem jut úgy idő:sez az ami hiányzik igazán:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!