Összejöhetne egy ilyen csoport a 2026-os vb-n?
Figyelt kérdés
Guinea
Bissau-Guinea
Egyenlítői-Guinea
Pápua Új-Guinea
2024. júl. 6. 11:04
2/11 anonim válasza:
Na, a napi hülyeség...
Moderátorok figyelmébe ajánlva!
5/11 anonim válasza:
Nem életem legfontosabb dolga, de azért feltűnő a pontozás...
Ugyan már, aki lepontozta a 2-es válaszomat, legyen szíves, mondja már meg, mégis mi a jó Istent gondol erről a kérdésről?
Ez a Kérdező egy unatkozó vadba.rom, aki napi szinten írja ki itt a f...ságait!
Én inkább azon lennék, hogy örökre tiltsák ki ezt az idióta trollt.
6/11 anonim válasza:
A kérdés kiírásának, volt annyi értelme, hogy utánanézzek ennek az érdekességnek, hogy miért hívják hasonlóan a 4 országot.
7/11 anonim válasza:
Nem valószínű még jó hogy humor kategória.
8/11 anonim válasza:
Csak azért humor, mert a modik áttették, ez az istenbarma sportkérdések közé hányja a hülyeségeit.
9/11 anonim válasza:
Nem jöhet létre ilyen csoport, mert azonos csoportba nem kerülhet be 3 csapat ugyanarról a kontinensről, ha jól gondolom.
10/11 anonim válasza:
Pápua Új-Guinea Pápa mellett van, Bissau-Guinea Balassagyarmat mellett van, sima Guinea Gárdony mellett, az Egyenlítői-Guinea pedig itt van a suli mellett. Szóval szeritem igen.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!