Követ egy pokol kutya, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2024. jan. 12. 10:15
12/19 anonim válasza:
Valahogy így képzelem el a mennyországot.
Meg is hatódtam.Már hiszek!
13/19 anonim válasza:
Bakker, ma sikerült észrevétlenül fizetnem a kasszánál.Hétfőn megpróbálok úgy dolgozni a munkahelyemen ,H nem vesznek észre.Talán sikerül.
14/19 anonim válasza:
Le fog döbbrni a főnököm ,ha látni fogja ,H fogy a meló, és nem vagyok a munkahelyen.Már alagutat is ástam a mukahelyem alá.Így ha szökni kell, van menrkülőutam...
15/19 anonim válasza:
Bakker elmentem uszodába és ajtónak álcáztam magam.Úgy úsztam le 2 kmert H nem vették észre ,H egy ajtó úszik a medencébe.Most meg fácán vagyok!Brutálisan belejöttem az álcázásba
16/19 anonim válasza:
Alkut kötöttél egy démonnal? 😁 Ha még élsz, sóból csinálj egy kört, el ne mozdulj belőle és hívd fel a Winchester fiúkat.
17/19 anonim válasza:
A démon nem olyan jó hozzád ,mind ahogy te viccelsz vele...De ezt csak az érti akinek van.:)
18/19 anonim válasza:
Mondjuk azt kevesen tudják,H a legtöbb esetben a démonok okozóin csattan a legnagyobb ostor.Csak ház ez mókának indul.Ezért nem szabad ilyen dolgokkal játszani.
19/19 anonim válasza:
A lényege egyébként az,H az ilyen démoni szelektálás, egyre több negatív erőt hoz össze, ami végül egy szörnyet szül ki, és végül a démon mindenkit megszáll.Nem tudod megállítani, mert ,vonza a negatívat,és csak gyülekeznek, gyülekeznek.Egyensúlynak is lehet nevezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!