Ha egy olyan kutyát fürösztök aki nem szereti a vizet tegyek rajta szájkosarat?
Az enyém nem szereti az itthoni fürdést (a Balatont igen, az más), de közel 2 év alatt eljutottam arra a szintre vele, hogy elviseli.
Először csak beleállítottam egy műanyag ládába, amibe kevés vizet engedtem, és szivaccsal mosdattam, nem kapott közvetlen locsolgatást. Most már a kádban fürdetem, zuhannyal vizetem be és azzal is öblítem le, ha samponnal fürdetem. Nem a szíve csücske, látom a pofiján, de már nem menekül és nem leszek én is tiszta víz a végére.
Akkor tegyél ra szajkosarat ha felsz, hogy megharap.
Szerintem a fürdetésben nem a víz a kutyak baja, hanem nem ertik a kadba bejutast es altalaban csak addig ellenkeznek amig elkezdodik a furdetes.
Próbáld ki a kozteri kutyamosokat … abba oldalról bevezeted a kutyát, azt sem tudja mi fog tortenni … aztán racsukod az ajtot es mar mehet is a pancsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!