Most járok vezetni, az oktatatóm lábánál is vannak pedálok, kihívhatom-e a rendőröket, ha rálép az írásos engedélyem nélkül a fékre?
Figyelt kérdés
Akklr milyen eljárás indulna ellene?2023. dec. 23. 15:18
2/11 anonim válasza:
Neked inkább valami pszichológus kéne, nem jogsi.
3/11 anonim válasza:
Akkor kell rendőrt hívni, ha nem lép rá időben. Idióta.
4/11 A kérdező kommentje:
Éppen ezért
Remélem megkapja méltó módon a büntetését.
2023. dec. 23. 15:21
5/11 anonim válasza:
Remélem aki ekkora idióta annak soha nem lesz meg a jogsja!
6/11 anonim válasza:
Ha te meg tudnád tiltani az oktatódnak a vezetésetbe az engedélyed nélküli beavatkozást, és te, mint kezdő gépjármű vezető letarolsz egy ovis csoportot, akkor vajon túlélnéd az első hetet a börtönbe, vagy nem?
7/11 anonim válasza:
Hát ez elég gyenge lett... Humor kategóriában is alja
8/11 anonim válasza:
Csakhogy az oktatód felel érted és mindenki másért is. Ő számít sofőrnek nem pedig te a nulla tudásoddal. Kicsit próbálj meg gondolkodni ezen, hisz amit írtál nem logikus és nem is értelmezhető. Vagy csak szimplán humor akar lenni, de ezt nem lehet annak venni...
9/11 anonim válasza:
Nem humornak szántam, csak nagyon kisarkítottam!
#7, ha a te gyerekedet, feleségedet stb meghalna, mert elütné egy olyan tanuló, aki megtiltotta az oktatójának a beavatkozást, mit csinálná?
Gondolom még a gatyáját is le akarnád perelni mindegyiknek...
Az oktató egyik feladata a szükség esetén történő beavatkozás!
10/11 anonim válasza:
Az oktatás során a törvény szempontjából az oktató számít a járművezetőnek, így őt terheli minden ezzel kapcsolatos következmény. Talán pont ez az oka annak, hogy nem tilthat meg neki semmit a tanuló, sőt. Én is remélem, hogy ennyi ésszel nem jutsz vezetői engedélyhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!