Mi az az Ánuszszex? (Nagyon Fontoos! )
De én tényleg nagyon szeretem őt, és ő is engem, Amúgy még nem volt semmi csak a kezemet szokta fogni meg néha ad egy puszit, pont ezért szeretné ha már kicsit komolyabb lenne a kapcsolatunk és ő így szeretné komolyabbá tenni... Ő már 24 éves és neki vannak szükségletei amiket meg kell adnom neki
Első válaszoló: <3 csípem az észjárásod :D
Kapsz tőlem rendes választ.:)
Na szóval a ánusz szex (inkább anál(is) szex) az a következőképpen zajlik.:
A fiúd összeköti a kezed és a lábad majd felakaszt fejjel lefele a csillárra.(a csillár elengedhetetlen, ez az anál legfontosabb jellemzője)Miután megvan a pasid fog egy széket vagy létrát (ha elég alacsonyan lógsz akkor ez elhanyagolható).Fontos hogy a fiú kényelmesen álljon.Ebben a pózban a fiúd a péniszét (ez az ágyék táján megtalálható, "kilógó" szerv) a füledbe helyezi.Fontos hogy előtte kitágítsátok a füledet (szexshopban lehet kapni füllyuk tágítót, de ha nem nincs rendelkezésre álló fültágító jó lesz egy sörös üveg is).Ajánlatos szex előtt 1-2 hétig fülpiszkálót hanyagolni hogy a fülzsír kellő síkosítást adja.
Sok sikert.
Üdv: Lajosi Alajos Alfonz
csillár*
bocsánat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!