Van ötletetek? Fontoos lenne
1. Tarts 3 kocsihossz kovetest. Ha esetleg lecsukodik a szemed is, van idod fekezni.
2. Mentholos ragogumizz. Az agy tobb oxigent kap, ebren tart.
3. Ne csak hallgasd a zenet, enekelj is vele.
4. Szemed ne csak elore osszpontosuljon, nezz magadkorul is.
5. Hajtsd le az ablakot, a levego felfrissit, ne hasznalj kocsimelegitot.
Újítsd fel a zenetáradat, a zene kategóriában biztos sokan ajánlanának neked nagyon pörgős jó zenéket.
Nekem a nyelvleckés cd is szokott használni, ha nyomin álmos vagyok és még hasznos is.
Szia!
Az én párom is kamionos, és én is szoktam vele néha menni :)
Az éjszakákat mi is nehezen bírjuk, de szerencsére nálunk megoldható, hogy inkább korán reggel indulunk és estig vezet amig lát, aztán éjszaka alvás.
Egyébként nálunk a filmnézés vált be! Ha van laptopod, akkor meg is van oldva, ha nincs akkor kb 30 ezer ft-ért tudsz venni dvd lejátszót, ami olcsóbb mint a laptop!
Jah és van egy jó rádió, ha ausztriában, vagy szlovákiában vezetsz, ott biztos fogható, mert szlovák rádió.
Talán az a neve, hogy Europa 2. Nagyon jó zenéket nyomnak rajta. Saját zenét már párom is unja.
Egyébként párom is visz mindig magával valakit (jó 10 ből 6szor kb), de sajnos éjszaka általában fél2 körül, sőt előtt, mindegyik bealszik.
Jah és még valami, azt mondját a C vitamin is segít! Kb 3-4 órával tudsz tőle tovább ébren lenni! Én vizsgaidőszakban szedtem, használt :)
Párom mindig szokott vezetés közben rágcsálni valamit, meg általában 10 percenként iszik egy korty vizet is.
Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!