Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi az az Ánuszszex? (Nagyon...

Mi az az Ánuszszex? (Nagyon Fontoos! )

Figyelt kérdés
Helo! A barátom tegnap azt mondta mostmár ideje lenne kicsit komolyabbá tennünk a kapcsolatunkat. Egy hete járunk és ő életem szerelme.Ő is így érez irántam és azt mondta tegnap hogy hétvégén kipróbálhatnánk az ánuszszexet. Én pedig aranyosan bólogattam és mosolyogva beleeggyeztem, de igazából fogalmam sincs miaz!!!!!!!!!!!Segítsetek kérlek!! Írjátok le miaz, és hogyan kell csinálni. köszcsi! Puszcsi! 14/L
2010. okt. 19. 16:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
x'DD majd kivi vok hány okos fog majd halál komoly válaszokat adni
2010. okt. 19. 16:07
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
xd :D seggbe kuki ::D de csak azért mert karácsony van :D
2010. okt. 19. 16:11
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Seggcsibe akar téged dugcsizni, hogy finoman fogalmazzak.
2010. okt. 19. 16:11
 4/20 anonim ***** válasza:

seggbe b*szás.. szépen fogalmazva :D

én nem mennék bele a helyedben...

2010. okt. 19. 16:20
 5/20 anonim ***** válasza:
Egy hete???rendes szex volt már????
2010. okt. 19. 16:24
 6/20 anonim ***** válasza:
Mivel a segglyuk, végbélnyílás nem nemiszerv ha én lány lennék elküldeném az ilyen hülyegyereket a francba! Aki így próbálja a kapcsolatot elmélyíteni az egy beteg aberrált állat! A végbélzáró izmot kitágítani elmebeteg dolog annak később súlyos következményei lehetnek!Elgondolkozhatnál hogy kell e ez neked.Aki egy hét után seggbe szájba próbál kúrni attól mit várhatsz?
2010. okt. 19. 16:25
 7/20 anonim ***** válasza:
első vok.. na az uccsó kettő máris:P
2010. okt. 19. 16:34
 8/20 anonim ***** válasza:
sőt nem csak ők xP
2010. okt. 19. 16:35
 9/20 anonim ***** válasza:
Szerintem csak hulyét akar csinálni mindenkibol, egyébként nem tette volna a humor kategóriába...
2010. okt. 19. 16:38
 10/20 anonim ***** válasza:
ez egy igen ritka nehéz folyamat.Ehhez kell egy kókadt ánusz rózsa,meg egy locsoló tömlő.Na ezt a kettőt kell valahogy összepárosítani,meglocsóni a rózsádat na így már vágod?:Dsima kertészkedés az egész!De a műtrágyát ki ne felejtsétek;)
2010. okt. 19. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!