Soros György hasonlít a mesebeli Hókuszpókra?
Amint látod, ez itt a Humor kategória (bár a kérdést csak áthelyezték a humor kategóriába, és nem véletlenül).
Te viszont teljesen komolyan (vagyis inkább komolytalanul felmondva a fideszes propaganda szöveget) válaszoltál, mégis humorosabbra (jobban mondva az eddigi legröhejesebbre) sikeredett, mint a többi komment... :D :D
"Soros is indokolatlanul bántja a magyarokat, mindig üldöz minket keresztény, fehérbőrű magyar embereket, és állandóan azon jár az esze, hogy hogyan tudna velünk kitolni."
Soros György nem a magyar embereket bántja, csak a liberálisból illiberálissá lett Orbán rezsimet.
Már csak azért sem bánthatja a magyar embereket, mivel rajta kívül nem létezik egyetlen olyan külföldön élő magyar származású ember sem, aki annyi pénzzel segítette volna a magyar embereket már a rendszerváltás előtti évektől kezdve napjainkig, mint ő.
Elég csak a Soros ösztöndíjat megemlíteni, aminek a révén több tízezer főiskolás és egyetemista tanulhatott már eddig is külföldi felsőoktatási intézményekben, és/vagy mehetett külföldi tanulmányutakra a világ legtávolabbi szegleteibe is.
Én is Soros ösztöndíjjal tanulhattam (három alkalommal is) neves külföldi egyetemeken, még az USA-ban is.
Soros nélkül nem indulhatott volna el Magyarországon az internet szolgáltatás sem, és ő kezdte el az oktatási intézményeket is ellátni internettel, valamint különböző informatikai eszközökkel. Erre külön egy konzorciumot hozott létre.
A Soros Alapítvány elsődleges céljai között csupán annyi szerepel, hogy az egyes országokban megszilárdítsák a demokráciát, és kiszélesítsék a demokratikus értékrendszereket.
Természetesen, ez az Orbán rezsim kiszolgálóinak nem tetszik azóta, amióta liberális demokratákbó fasisztákká, és már-már nácikká váltak.
Ez Magyarország igazi tragédiája, nem pedig az, hogy egy magyar származású filantróp próbálta Magyarországot azon a demokratikus úton tartani, amin Magyarország elindult a rendszerváltáskor, és amiről letérítette Orbán a 2010-es hatalomátvételt követően.
#13 Egyetértek.
Sajnos sok a birka, aki kitalál egy körítést orbánja mögé és hisz benne. A 7-es is tátott szájjal berohant a fasserdőbe, kapott is két pofára rendesen.
Ennyire félretájékoztatott, de annál magabiztosabb beeeee-k tartják hatalomban ezt a hazug rezsimet.
Tényleg egy párhuzamos világban élnek. Sőt, hogy ne is tudjanak tájékozódni, elhitették velük, hogy rajtuk kívül minden más sajtó ellenzéki, hazug, propaganda stb. És ezt is elhitték. Úgy vezetik meg őket, mint a gyerekeket, szó szerint.
#14 Én ezt csak "Orbán fétisnek" szoktam nevezni.
Egyébként nem lehet mit kezdeni velük, mert annyira meg vannak győződve az orbáni propaganda "igazságairól", hogy képtelenség őket még tényekkel és érvekkel is elmozdítani az igazságok és a valóság irányába.
Menthetetlenek és reménytelen esetek lesznek mindaddig, amíg nem fogják érzni a saját bőrükön, hogy fél lábbal már a saját sírjukba vezette őket Orbán, amíg nem kezdenek el éhezni, fázni, amíg nem éri utól őket is a végrehajtó maffia, amíg nem veszi el az ő munkahelyüket is egy vendégmunkásnak álcázott migráns, stb.
Ma meghallgattam az '56-os beszédét, hát kompletten az is egy gyűlölködő és gyűlöletkeltő propaganda szöveg volt, és inkább kampányidőszakba való, mintsem egy nemes megemlékezésre.
Természetesen, a bértapsolók most is ott voltak szokás szerint, meg a regisztrált fideszes hívek úgyszintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!