Orbán megvédett minket az illegális migránsok rohamától?
Figyelt kérdés
Soros illegális migránsokat akart ránk erőszakolni a Soros terv jegyében. Orbánnak sikerült ezt megakadályozni?2023. okt. 8. 18:44
1/13 anonim válasza:
Egészen a szomszédjáig kell csak mennie, hogy ő is lássa, mennyire...
2/13 anonim válasza:
Annyiban igen hogy a kerítésen kevesen jönnek át.
3/13 anonim válasza:
Menj át Németországba, ott sokan vannak hogy aztán az a jó ami ott van vagy ami itt azt nem tudom.
4/13 anonim válasza:
2, akkor, hogy lehet, hogy a szlovák határ túloldalát lezárták, mert felőlünk mennek?
5/13 anonim válasza:
4. írtam hogy kevesen, nem azt hogy senki.
6/13 anonim válasza:
Nem, de mégis, vagy igen. Ezt má'n szerintem ő sem tudja követni.
7/13 anonim válasza:
5, nem kevesen, ha kevesen lennének, akkor nem zárta volna le Szlovákia, Csehország, Lengyelország és részben Ausztria a felénk néző határait.
8/13 anonim válasza:
Hát ha azt tekintjük megvédésnek, hogy átengedjük az illegális migránsokat az országunkon utazni, a csempészeket meg elengedjük, akkor igen.
10/13 A kérdező kommentje:
Nem ettek meg az afrikai illegális migránsok minket eddig.
2023. okt. 8. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!