A magyar honvédségnek miért nincsenek harci elefántjai?
A történelem során sok alkalommal sikeresen használták őket, pl:. Hannibál le tudta velük győzni a római légiókat. Meg pl:. a korábbi indiai uralkodók, a rómaiak, és az egyiptomi Ptolemaiosz dinasztia is használta őket a csatában szóval biztos hatékonyak lennének. Meg ma már a huszárságot is visszahoztuk, akkor harci elefántokat is lehetne alkalmazni.
Meg menőn is néznek, szóval a katonai felvonuláskon is biztos júl mutatnának!:
Köszi, hogy felhívtad rá a figyelmet. Túl sokat esznek az elefántok, azért vannak helyette perzsa leopárdok.
Mi majd harcegereekeet alkalmazunk, ha valakinek eszébe jutnának az elefántok, mert azoktól állítólag félnek.
Kisebbek, gyorsabban szaporodnak és kevesebbet fogyasztanak százon.
harci egereket
(már megint dupláz a bilentyűzetem)
Mert a zombik megették őket egy összecsapásban ? ( Amikor a zombikkal csaptak össze. )
[ Csak tipp. ] ( Ezer bocsi, ha hülyeséget írtam; csak viccnek szántam, remélem; aranyos, meg vicces. --Ha nem; akkor bocsi -- .]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!