Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogy hízhatnék el még jobban?

Hogy hízhatnék el még jobban?

Figyelt kérdés
93 kiló vagyok, de férfi nincs 100 kiló alatt. Próbálkozom a bevált módszerekkel, pl sörivás de (rekeszszám!), pizza evés, fotewlban ülés, meccs előtt szotyizás, köpködés a padlóra, de nem segít még. Tippek/ötletek? Minden segítség számít! Igen, a Tied is!
2023. júl. 18. 12:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Te lennél álmaim férfija, de tény, hogy kissé sovánka vagy még.

Pro tipp: vékony nővel kell összejönni. A kövér megeszi előled a kaját. (magamból indulok ki)

2023. júl. 18. 13:39
 12/23 A kérdező kommentje:
Mégegy kövér? Mit fizessek én mennyi ételt? No, jólvan, gyere asszony, nem számít a háj! Szóval, hy.
2023. júl. 18. 13:52
 13/23 anonim ***** válasza:

Hát pedig egy mondás szerint a férfinak fát kell ültetnie,frlépítenie maga egy házat, és családot kell alapítson.

A kilókról nem tudok.De drukkolok ,h elérd a 2oo kilót.Akkor dupla férfi lehetsz :)

2023. júl. 18. 16:11
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Szóval azért mondják, hogy fél emberként éltek (100kg=1 ember, 50kg=fél)

Már csak az a kérdés, hogy mitől fél

2023. júl. 18. 21:37
 15/23 anonim ***** válasza:
Csak arra vigyázz, hogy ne túl sebesen gurítsanak az étterembe, mert a végén elszédülsz.
2023. júl. 18. 22:02
 16/23 anonim ***** válasza:
A fél ember mondókája az ,h akkor egész az ember ha párja van.Se a nő sem a férfi nem egész a másika nélkül.Ez ugye a családalapítás végett mondják.Az ember természete így alakult.
2023. júl. 19. 06:04
 17/23 anonim ***** válasza:
65%

Leírom a saját étrendemet, hátha neked is beválik, hogy elérd a célodat és egy zsírgombócként gurulj a világban.

Reggeli: fél kiló disznózsír, 2 vekni dagasztott kenyér, 1 liter kőbányai világos

Reggeli után fél órával: reggeli megismétlése

Tízórai: egy pohár víz a kiszáradás ellen, 0,5 kg hurka, 1 liter kóla 4 kanál cukorral

Ebéd előtt: 1 liter szörp 1:1 arányú higításban

Ebéd: hízott vadkan egyben, mellé zsiradék tetszés szerint + 1 liter arany fácán világos sör

A

2023. júl. 20. 13:54
 18/23 A kérdező kommentje:
17-es nem rossz, csak keveslem a sört! Ezzel biztosan nem menne nekem, ennél azért több liter beer köllene ám.
2023. júl. 20. 13:59
 19/23 anonim ***** válasza:

A 17es beéri kevesebb beerrel is! Namegasztán láccik hogy ilyen nyeszlett paleovegán ketondiétát állított össze! Mi az hogy ebéd után semmi?!? Koplalás!

A reggeli megismétlése amúgy működik akár éjjel kettőkor is. Meg a tőtöttkáposzta kézzel-villával is mehet uzsonnára, leöblítve 15 szilvásgombóccal meg 2-3 lityó kőbaltással. Desszertnek könnyed töpörtyű egy váljdlinggal vagy kettővel. Este meg csak a pacal nokedlivel, másfél kiló fehér kenyér kiséretében. Plusz a lityós kőbaltás míg el nem fogy!

2023. júl. 21. 00:24
 20/23 A kérdező kommentje:

Jajj a töppröttyű!! Aztat ugyan én mán igen jah szeretem!

Lehetőleg sült hússal, amiért minimum negyven tehén nyuvadt kifele, ugyhogy jah. Meg úgy hetven tyúk, de az nem állat. Az ember. Vagy mi.

Őőő... Igyunk!

2023. júl. 21. 02:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!