Hogy hízhatnék el még jobban?
Köszönöm nektek, sokat segítettetek! Főleg, hogy ustuba vagyok, mint a cipő talpa(vagymi), illetve már azt is tudom, hogy a csuládtól boldogabb leszek. VAgy buldogabb, ha kutya is van. És 6-os. Hát na ő igazán átlátta a dolgokat, nagy szakértő lehet az öreg csóka. Innen is köszönöm neki.
A házimunka nem az én dolgom, hanem a bejárónőjé, ha lenne. Mivel nincs, így a kosz is marad. Magától mi a bánatért menne el nem? De.
A családalapítás nem rossz ötlet elhízás szempontjából... Csináljatok az asszonnyal legalább 4—5 gyereket, lehetőleg fiúkat, majd etesd őket minél többet, hogy minél jobban elhízzanak, és ne mozogjanak semmit, hogy ne vegyen el rajtuk az izom feleslegesen helyet a hájtól. Miután mind a 4 vagy 5 fiad színtiszta zsír lett, add nekik egyszer vacsira a te kedvenc kajádat, és zabáltasd őket addig ameddig teljesen tele nem lesznek, szinte már szétszakadnak.
Ezután semmi más dolgod nincsen, csak edd meg a kedvenc kajáddal töltött fiaidat, és az a rengeteg háj ami eddig az ő testüket alkotta, most már mind a te hasadat fogja alkotni. Egy szempillantás alatt több mint 500 kiló hájjal gyarapodhatna a hasad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!