Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogy hízhatnék el még jobban?

Hogy hízhatnék el még jobban?

Figyelt kérdés
93 kiló vagyok, de férfi nincs 100 kiló alatt. Próbálkozom a bevált módszerekkel, pl sörivás de (rekeszszám!), pizza evés, fotewlban ülés, meccs előtt szotyizás, köpködés a padlóra, de nem segít még. Tippek/ötletek? Minden segítség számít! Igen, a Tied is!
2023. júl. 18. 12:30
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
69%
Családalapítás.
2023. júl. 18. 12:33
 2/23 A kérdező kommentje:
Még hogy egy szaros kölyök után rohangáljak, és égessem a kalóriákat! Aztán sípol, üvölt, és ételért krákog. NEm kell senkinek gyerek :D
2023. júl. 18. 12:34
 3/23 anonim ***** válasza:
18%
Értem én, hogy ostoba vagy mint a cipőm talpa, de muszáj reklámozni?
2023. júl. 18. 12:35
 4/23 anonim ***** válasza:
69%
Kötsz rá egy pórázt és akkor a fotelből tudod rángatni. A kaját meg megveszed a sok családtámogatásból. Neked is több fog jutni.
2023. júl. 18. 12:43
 5/23 anonim ***** válasza:
A családtól boldogabb leszel és többet tudsz enni is.
2023. júl. 18. 12:44
 6/23 anonim ***** válasza:
81%
Pizzát a nők esznek meg az olaszok. A hozzám hasonló 145 kilós igazi férfiak csülköt zabálnak meg duplahúsos burgereket, nem ilyen mekis sz@rt hanem kilós marha darálthúsból jó zsirosat meg bele a szalonna kolbász. Mellé még egyél csipszet meg van a tescoban olyan jégkrém amiben 18 darab E betű van, na az bedögleszt egyből elhízol. És kísérd le olyan sörrel ami nem márkás. Rocky Cellar, Balatoni világos, Kőbányai és keserűből bakter bitter vagy borbála bor.
2023. júl. 18. 12:49
 7/23 anonim ***** válasza:
Cukrászsütemények naponta 3X.
2023. júl. 18. 12:51
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Tilos minden házimunka, és mozgás. Vegyél egy autót és még a kert végébe is azzal menjél.
2023. júl. 18. 12:54
 9/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek, sokat segítettetek! Főleg, hogy ustuba vagyok, mint a cipő talpa(vagymi), illetve már azt is tudom, hogy a csuládtól boldogabb leszek. VAgy buldogabb, ha kutya is van. És 6-os. Hát na ő igazán átlátta a dolgokat, nagy szakértő lehet az öreg csóka. Innen is köszönöm neki.

A házimunka nem az én dolgom, hanem a bejárónőjé, ha lenne. Mivel nincs, így a kosz is marad. Magától mi a bánatért menne el nem? De.

2023. júl. 18. 13:05
 10/23 anonim ***** válasza:

A családalapítás nem rossz ötlet elhízás szempontjából... Csináljatok az asszonnyal legalább 4—5 gyereket, lehetőleg fiúkat, majd etesd őket minél többet, hogy minél jobban elhízzanak, és ne mozogjanak semmit, hogy ne vegyen el rajtuk az izom feleslegesen helyet a hájtól. Miután mind a 4 vagy 5 fiad színtiszta zsír lett, add nekik egyszer vacsira a te kedvenc kajádat, és zabáltasd őket addig ameddig teljesen tele nem lesznek, szinte már szétszakadnak.

Ezután semmi más dolgod nincsen, csak edd meg a kedvenc kajáddal töltött fiaidat, és az a rengeteg háj ami eddig az ő testüket alkotta, most már mind a te hasadat fogja alkotni. Egy szempillantás alatt több mint 500 kiló hájjal gyarapodhatna a hasad.

2023. júl. 18. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!