Szeretitek a Sheba macskakaját?
Figyelt kérdés
Volt egy ilyen kérdés: https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__12306333-na..
Elmondtam, hogy szerintem nem finom, de lepontoztak. :(
Értitek ezt?
2023. jún. 28. 05:55
A kérdező szavazást indított:
Aha, isteni finom
Nem, fúúúj
Az meg mi a f*sz????
Mi az a macska?
14 szavazat
1/10 anonim válasza:
Én inkább a Sheebee kecskekenájnt ajánlom, azt jobban szeretem.
2/10 anonim válasza:
Minden nap azt eszem. Reggelire, ebédre és vacsorára is. Délután meg általában jutalomfalatokat rágcsálok.
3/10 anonim válasza:
#2 Ha állandóan ezt eszed reggelire, ebédre és vacsorára, akkor a végén még akkorára hízol, mint egy bernáthegyi.
5/10 anonim válasza:
Nem, én a Pedigree kutyakaját szeretem.
6/10 anonim válasza:
Én Sheba macskakaját evő macskákat eszem.
7/10 anonim válasza:
#6 Nagyon praktikus és rafinált húzás, hogy te a macskakajával töltött macskát eszed meg :D
Csak aztán nehogy téged is megegyen valaki, mert a Sheba macskakajával töltött macskákkal töltött emberek igazán ínyenc falatok tudnak lenni.
8/10 anonim válasza:
Minden reggel azt eszek reggelire. Meow.
9/10 dave_db válasza:
Utoljára kb. nyolcévesen szórakoztunk azzal, hogy megkóstoltuk a száraz kutyaeledelt. Még élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!