Annak idelyén azt mondták a szüleim bármi lehetek ha akarom. Alkoholista lettem. Az baj ?
Figyelt kérdés
2023. jún. 16. 13:31
11/23 anonim válasza:
Éljenek az alkoholisták! HUKK!
14/23 anonim válasza:
Tevoltál bäzmeg?? Akkor te állod a következő kört. HUKK kapitány, jelen!
15/23 anonim válasza:
Ki áll, meg hova áll? Én sehova ammegbiztuuuss! HUKK!
16/23 anonim válasza:
Akkor rögvest hozz nekem helyette egy másik felest, különben Putyin ledobja az összes atombombát mindenhová, még a Holdra is. HUKK kapitány, ez nem vicc, hanem parancs!
17/23 anonim válasza:
Purancs, vaaagy nem purancs, ammegbiztus, hugy én mögyek hánynyi!(HUKK) (BLŐŐEEE)
18/23 anonim válasza:
HUKK kapitány, én szóltam, hogy nem jó ötlet puncsos fagyit nyalogatni a rum mellé, főleg nem a fedélzeten! A többi meg csupán róka-móka, a fóka dolga.
19/23 anonim válasza:
Ozt mögesik, hogy a kigyó ölesik, mondta a kobra, és edőt jobbra! (HUKK)
20/23 anonim válasza:
HUKK kapitány ismét a födélzeten, lögénység, zászlót az árbocra, és vigyázz, mert lehet hogy én is találkozom a róka-móka-fókával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!