Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mit csináljak ha 2 pasi közöt...

Mit csináljak ha 2 pasi közöt vakcillálok, de mindkettő meg akar változtatni, és a családom sem ért egyet?

Figyelt kérdés

Szóval 2 pasi udvarolna nékem, de a családomba nincs egyetértés, hogy melyiket válasszam.

Az egyik, nevezzük Bélának (nem ez a neve de nem akarom az igazi nevüket ki irni ide) klíma szerelő, családi házban él elvált. Neki teljesen tetszem de azt akarja hogy csináltassak nagyobb ciciket.

A másik, nevezzük Papesznak, kicsit idősebb, 54 éves. Nagyon szeretem engem de az a feltétele, hogy végezzem el a 8 osztályt. 7-be buktam meg azóta nem tanultam.

Melyiket válaszam? Anyu Papeszt akarja, Apu a bélát stb.

2023. máj. 9. 15:11
 1/9 anonim ***** válasza:
86%

Amennyi eszed van, a cici-csináltatás egyszerűbb lenne, mint elvégezni a nyolc osztályt.

Amúgy frappáns trollkérdés, egyedi. Tetszik :)

2023. máj. 9. 15:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

1. A családnak semmi köze a döntésedhez.

2. A kérdés stílusából a következtetés: Ostoba h*lye kis qva vagy, így válaszd a pénzesebbet. Úgysem a "szerelem" motivál, hiszen akkor egyértelmű lenne neked a döntés...

XD

#1 hozzászólónak +1 :)

2023. máj. 9. 15:27
 3/9 A kérdező kommentje:
Ti egyáltalán nem tisztelitek a családotokat? Nálunk az van amit ők mondanak.
2023. máj. 9. 15:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Hogy?!?

Nos HA "az van amit ők mondanak", akkor meg is válaszoltad magadnak a kérdésedet.

2023. máj. 9. 15:33
 5/9 A kérdező kommentje:
de ez most más helyzet ők sem értenek eggyet
2023. máj. 9. 15:34
 6/9 anonim válasza:
Vénasszonyként valami jobb előadást is választhattál volna. Vagy ez az egyik személyiséged a sok között kedves Jézabel?:D
2023. máj. 9. 15:37
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"Nálunk az van amit ők mondanak"

"Anyu Papeszt akarja, Apu a bélát"

Legyen így. Anyádé legyen a Papesz, apádé a Béla :)

2023. máj. 9. 15:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Jelentve, mert szándékosan kamuzol.
2023. máj. 9. 15:44
 9/9 Bálint6969 ***** válasza:
Elnézve amit írtál kéne az a 8 osztály....
2024. jan. 22. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!